Početna Zanimljivosti OVO JE DAMA KOJA JE RODILA DIJETE IVANU IVANOVIĆU: Krila se godinama,...

OVO JE DAMA KOJA JE RODILA DIJETE IVANU IVANOVIĆU: Krila se godinama, a sad su konačno uhvaćeni zajedno

Prošlo je više od cijele decenije otkako se Ivan Ivanović, autor i voditelj kultne emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ razveo od svoje supruge Zorice Trivić, sa kojom ima kćerku Stašu.

Ovaj popularni voditelj svoje dragocjene porodične trenutke ljubomorno čuva za sebe i uživa daleko od očiju javnosti.
Dugo se nagađalo o njegovoj novoj izabranici o kojoj Ivan nije htio da priča niti da na društvenim mrežama dijeli fotografije sa njom.

Podsjetimo, Ivanović je nedugo nakon razvoda od prve supruge, sreću pronašao u zagrljaju Anje Petrović, sa kojom kažu da je bila ljubav na prvi pogled.

Iako su godinama zajedno, druga nevjenčana supruga popularnog voditelja intrigira javnost jer se javno nije pojavljivala sa Ivanom. Tek prije nekoliko dana ovaj par se pojavio zajedno na premijeri predstave Laž, gdje su je konačno uslikali.

Pored neosporne ljepote, zbog koje su mnogi prokomentarisali da je jasno što je Ivan sve vrijeme krio, ova brineta se može pohvaliti i fakultetskom diplomom, a ono na šta je sigurno najponosnija je kćerka koju je dobila sa Ivanovićem, koja je nedavno slavila rođendan.

Ivanova ljepša polovina na predstavi se pojavila u lepršavom crnom kombinezonu, uz koji je kombinovala sivi sako. Imala je decentni nakit i blago uvijene lokne, ali ipak njen nešto drugo je novinarima upalo u oči.

Naime, fotografi su je uslikali tako da se blago nazire stomačić, pa su se mnogi zapitali se da li će, Ivan Ivanović ponovo postati otac ili je u pitanju samo nezgodna poza u kojoj je ova lepa dama uhvaćena.

ISPOD U VIDEU POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA NJEGOVA NEVJENČANA SUPRUGA:
https://www.youtube.com/watch?v=OGSWcWdIQ5s