Početna Rijaliti “SAD ĆU DA DONESEM NOŽ” HOROR U ZADRUZI: Zvezdan prijetio Ani, ona...

“SAD ĆU DA DONESEM NOŽ” HOROR U ZADRUZI: Zvezdan prijetio Ani, ona preblijedila od straha – krenula ka kapiji, on je proganjao

Bivši supružnici Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić skoro svakodnevno imaju rasprave u rijalitiju, a sinoć je Slavnić napao svoju suprugu i sramno joj pretio zbog čega je ona htela da napusti “Zadrugu”.

– Evo, ja ću da donesem nož i uceniću te da kažeš da li sam čovek ili nisam! Evo, uceniću te! – zapretio je Zvezdan Slavnić bivšoj supruzi.

– Zašto ne možeš mene da ispoštuješ? – uzvratila je zaprepašćeno Ana.

– Ne moram! Ne moram, nisi ni ti mene! – odbrusio je Slavnić koji se bivšoj supruzi uneo u facu, dok je Ćurčićeva pokušavala da se skloni od njega.

– Ti si ušla ovde kao najveći cinkaroš, lagala si svoju decu, ko će tebi da veruje kada si rođenu decu slagala za pare – vikao je Zvezdan.

– Šta si nervozan, ti mene nikada nisi voleo, uništio si me Zvezdane – govorila je Ana.

– Tebi čovek ne može ni za šta da veruje, ti pričaš laži o meni. Zašto se koristiš kodeksima, kada ti nisi ni uličark ni banditi, ti mene provociraš, a dobijaš ovde jer me boli – upitao je Zvezdan.

– Ja imam pravo na svoje mišljenje, i kodeksi su za sve, a ne samo za ulicu. Šta ti hoćeš od mene više, šta da prestanem? – upitala je Ana Ćurčić.

– Ne viči, spusti loptu – govorio je Zvezdan.

– Mene je sramota da sam ikada bila tvoja, meni je loše kada ti čujem glas, ne mogu da te gledam – govorila je Ana.

– Idi kući, ako budeš ostala ja ću tek da te razvaljujem. Ti i ja smo završili, šta god da je bilo, bilo je, nisi bitna više. Ti ne možeš ništa da uradiš – nastavio je Zvezdan,

– Ti pretiš Zorici, nemaš pravo da joj govoriš bilo šta, ona mene ne savetuje, ona pokušava da spusti loptu. Uništena sam totalno zahvaljujući tebi – pričala je Ana.

– Što ti nisi srećna što si otišla. Ti si zlo, ovo što ti radiš je loše, bodeš me noževima, e sada ću ja da uzmem nož da sečem vene – pretio je Zvezdan, a Ana je u krenula prema kapiji kako bi napustila rijaliti.

– Šta sam ja sada uradila, ti mene optužuješ za sve, a ovo što ti radiš meni. Ostavila me, ja želim da odem od tebe, ja tebe ne diram – govorila je Ana.

– Što ti nisi zbog mojih i naših prijatelja ćutala – govorio je Zvezdan.

– Ti bre nisi normalan, idi leči se – govorila je Ana.

– Ti bi se sutra pomirila sa mnom, svi to znaju, vrati se nazad, priznaj bre šta je tvoja poenta sa mnom – vikao je Zvezdan a Ana je krenula da beži od njega.

– Skloni se, neću da pričam sa tobom! Skloni se, da bih mogla da prođem! Neću da te gledam – ponavljala je Ana, dok joj je Zvezdan kontrirao.

Ona je sve vreme stajala kod kapije, dok je Zvezdan besno dobacivao, a obezbeđenje i Zorica Marković su se trudili da smire situaciju.

Podsetimo, nedavno je i Moka Slavnić prokomentarisao bivšu snajku Anu Ćurčić.

– Od kada je ona rekla da on više ne postoji za nju, i od tada sam ja prestao da budem tu za nju. Zamoljen sam malo oštrije da, plakali smo zajedno, ali poštujem njen izbor. Ali te sad pretnje koje je izgovorila, pitaj me, videćeš da je Hičkog malo dete za mene – kaže Moka.

Sreća njena što zadrugari ne znaju šta je ona pričala o njima, kaže Moka, koji tvrdi da je Ana sve najgore pričala o učesnicima rijalitija.

– Sitna je ona riba da bi uništila Zvezdana, ona zna da je on emotivan i na to ide. Ako je to tako sve bilo što ga je ogadila, pa što si bila sa njim – kaže Moka.

  blic.rs