Početna Rijaliti ŠTA JE SAD OVO?! Majka Dejana Dragojevića otkrila da on zapravo nije...

ŠTA JE SAD OVO?! Majka Dejana Dragojevića otkrila da on zapravo nije promijenio vjeru

Majka zadrugara Dejana Dragojević, Biljana, otkrila je nove stvari kada je promjena vjere njenog sina u pitanju i otkrila detalj koji javnost nije znala.

Naime, Dejan i David o tome takođe nisu govorili, a onda se dotakla njegovog “prelaska” u islam, kao i kako joj je saopštio da ide u Meku i Medinu.

– Kada je došao kući iz rijalitija, nekad smo se doticali tih tema. Međutim, kada je riješio da ide u Saudijsku Arabiju, mislila sam da se šali. Pitala sam ga šta ga je privuklo, kaže interesovalo ga je da vidi kako to tamo izgleda za vrijeme njihovog posta. Pričali smo neobavezno o svim vjerama, i eto… – počela je ona i dodala:

– Dejan nije kršten. Moja djeca nisu krštena, i to je prava istina. Samim tim ne može ni da izda vjeru, jer nije išao u crkvu. To je jednostavno tako prolazilo. Njega je uvijek intresovala historija. Četiri godine je živio tamo gdje je živio, bio je okružen tim ljudima i stvarima i vjerovatno ga je to ponijelo da čita Kur’an i edukuje se na tu temu. Čak i ako povjeruje u tu vjeru, pa šta sad? Znate kako kažu – Bog je jedan – prvi put priča Biljana o ovoj temi u javnosti.

Ona se dotakla i navoda da ga je Dalila, njegova bivša supruga, nagovorila da pređe u islam.

– Ne znam, to morate njega da pitate. Mislim da nije zbog nje. Jednostavno to je njegova volja i želja – iskrena je ona.

Biljana je prokomentarisala i Dejanovu novu izabranicu, a dotakla se i Aleksandrinog poteza u rijalitiju.

– Jovana je slatka, okej je, on neka odluči. Od Aleksandre nisam ono očekivala. Ali drago mi je što sam ušla i sretna sam. Rekla sam joj kad je ulazila da je ovo ispit. Tako je i bilo, bolje ovako nego opet da se vuku četiri, pet godina – iskrena je Biljana u emisiji “Premijera – Vikend specijal”.

Podsjetimo, Dejan Dragojević priznao je da je prije četiri godine primio islam, a javnost o tome od tada neprestano bruji, budući da se dosta nagađalo u rijalitiju.

(Express/Telegraf)