Početna Showbiz GLASNA JE I IRITANTNA: ANĐELKA PRPIĆ SE PRED POROĐAJ USELILA KOD NOVOG...

GLASNA JE I IRITANTNA: ANĐELKA PRPIĆ SE PRED POROĐAJ USELILA KOD NOVOG DEČKA, PA NOVE KOMŠIJE RAZVEZALE JEZIK

Anđelka Prpić našla se u centru medijske pažnje nakon vijesti da je u drugom stanju, a da dijete čeka sa nekadašnjim dobrim prijateljem svog bivšeg supruga Darija Prpića, Markom Žugićem.

Popularna glumica na pragu je osmog mjeseca trudnoće, zbog čega se sa sinom iz prvog braka, uselila u dom novog partnera.

Nove komšije već vole glumicu, a o Marku imaju samo riječi hvale jer njega znaju odranije pošto već duže vrijeme živi na Vračaru kao podstanar.

– Doselila se skoro sa sinom kod Marka. Izgledaju sretno, a što se trudnoće tiče, sve ide kako treba, više od toga ne smijem da pričam – kaže Anđelkina prijateljica.

Otkad je na trudničkom bolovanju, komšije je češće viđaju. Sada je otputovala u Grčku kako bi malo uživala prije porođaja.

– Sretali smo je, ali nismo pričali. Sada je na putovanju, zna da joj poslije neko vrijeme nema mrdanja dok beba ne osnaži. Uvijek se javi i ostale komšije sa kojima se družim mi kažu da se uvijek nasmije i pozdravi ih – rekao je komšija iz zgrade u kojoj glumica stanuje, a njegova supruga je dodala:

– Svo troje izgledaju kao sretna porodica i to i jesu. Koliko sam vidjela, Marko je divan prema njenom sinu, a i on je dobar dječak, brzo je prihvatio i prilagodio se, koliko mogu da primijetim. Njih dvojicu ponekad viđam i same da se vraćaju, on ga pokupi iz škole.

Prema riječima ljudi koji poznaju ovaj novopečeni par, kućne pomoćnice nemaju, kao ni dadilju.

– Sama odlazi u prodavnicu kada kupuju sitnice, a sa njim dolazi kada treba da se kupuje na veliko i da se tegli, što se kaže. Dok je trajala afera kada se otkrilo da su zajedno, rijetko su izlazili. Sada je ludilo prošlo.

Prekoputa zgrade u kojoj živi novopečeni par nalazi se diskont pića u kojem su potvrdili da su im se Anđelka i Marko uselili u kraj.

– Rekla mi je koleginica iz druge smjene da nam se Anđelka uselila u kraj. Kaže da pazari kod nas, uglavnom su to sokovi – rekao je trgovac pomenute radnje.

blic.rs