Početna Rijaliti SLOŽIO SE SA ANOM! Zvezdan osudio Anđelu i njeno ponašanje prema Ćurčićevoj!...

SLOŽIO SE SA ANOM! Zvezdan osudio Anđelu i njeno ponašanje prema Ćurčićevoj! ‘Previše je gorda’! Đuričićeva zapjenila, pa prekinula emisiju! (VIDEO)

Nije je štedeo!

Upravo je počela emsija “Pitanja novinara”. Prvo pitanje je postavio novinar portala Pink.rs, Darko Tanasijević. On je podigao Zvezdana Slavnića:

– Kako si Zvezdane? – upitao je Darko.

– Dobro, koliko može da se bude dobro – rekao je Zvezdan.

– Zanimaju me teške reči koje su pale između Anđele i Ane, kako se ti osećaš kada tvoja devojka sa kojom si tri meseca u vezu, blati ženu sa kojom si ti bio 13 godina? – upitao je Darko.

– Neprijatno je meni, iskreno meni se ne sviđa šta ja izgovorim, a tek ona. Ne treba te stvari da izgovara, mislim da može da se raspravlja na drugi način, ne sviđa mi se to. Ne treba ona te svari da govori, ako ih ja već pričam. – rekao je Zvezdan pa dodao:
Slažem se tim da ne treba ona to da radi, ja ne mogu nikome ništa da zabranim, a ona i ja pričamo o svemu, ali trebalo bi da se posavetuje sa mnom pre nego što kaže tako nešto. Ona ima 24 godine i nikada nije imala momka kao što sam ja. Napolju mene ove stvari mogu da koštaju. Ne treba da se njeno ponašanje iskoreni, ali mora da se razmisli šta se govori, ne treba da ima takav stvav i tu gordost, ona može da postane dama, ona nije trebala da ulazi ovde uopšte, ali mora da promeni taj deo sebe. – rekao je Zvezdan.

– Da li Anđela ima pravo da kaže da je Ana tvoj saučesnik, da li ona tako tebe vređa? – upitao je Darko.

– Nije u redu. Ja ne znam kako je Anđela to prenela od Marije, ali svakako nema potrebe za tim, niti što je spominjala njenu decu. Anđela meni govori da je ne vređam – komentarisao je Slavnić.

– Zar to nije licemerno? Da li misliš da Anđela ima pravo da javno na televiziji dovodi u pitanje moral žene sa čijim je mužem spavala – upitao je Darko.

– Ona priča da ćemo ona i ja da budemo zajedno, a kada prebaci ona je na jeziku preoštra, a slična je jednoj devojica iza mene. Ima ona prava da kaže ovde šta želi – rekao je Zvezdan.

– Da li ja imam pravo da budem učesnik Zadruge ? – upitala je Anđela Darka.
Imaš, ovde govorimo o moralnim načelima zadrugara – rekao je Darko.

– Od sada ću ja o mojim pravima da odlučujem kako ja želim, ja ovde sve vidim, a ona njemu radi loše – vikala je Anđela i prekinula voditelja više puta.

– Anđela vi možete da se raspravljate na drugi način – rekao je Zvezdan.

– Anđela jesi li ti spavala sa njenom mužem ili ona sa tvojim – upitao je Darko.

– Šta ima žena od 46 godina da se raspravlja sa mnom od 24, meni ona nije sfera interesovanja, šta nju zanima moj se*s sa Zvezdanom, varao si je a ona samo mene zamera – govorila je Anđela dok je Zvezdan pokušavao da je prekine u izlaganju.

– Stani da ti objasnim. Ona nikoga nije vređala a to se tebe ne tiče, ti si se pogubila – dodao je Zvezdan.

– Ona je takva jer je svog muža varala sa tobom. Ona je bila sa tobom u braku, nema ona sa mnom šta da priča – provoriala je Anđela.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

pink.rs