Početna Showbiz Poslije 13 godina sporazumno smo odlučili da je došao kraj: Seka i...

Poslije 13 godina sporazumno smo odlučili da je došao kraj: Seka i Veljko potvrdili tužne vijesti

Seka i Veljko odlučili da ovako više ne može.

Seka Aleksić i Veljko Piljikić 13 godina u skladnom su braku i ne dozvoljavaju da išta poremeti njihov sklad i mir. Za potomstvo morali su mnogo da se pomuče, ali kao kruna ljubavi stigli su naslednici Jakov i Jovan.

Međutim, poznato je da su Seka i Veljko sanjali veliku porodicu, a da je pevačicina želja da dobije devojčicu. Do toga nažalost, barem za sada neće doći. Naime, iako su tokom prošle godine govorili da su spremni da se ponovo upuste u proces vantelesne oplodnje, sada su odlučili da na tu priču stave tačku.

Naravno, reč je o privremenoj odluci, jer pevačica sada želi da se posveti karijeri:

– Meni su se planovi što se tiče posla mnogo poremetili, više radim nego što sam planirala i onda smo uleteli u taj neki proces za koncert u Beogradu koji je u planu za iduću godinu. Zato ostavljam i trudnoću spontano da se desi – otkrila je Seka ranije za tabloid „Star“.

Stariji sin Seke Aleksić krenuo je u predškolsko, zatim je dobila ponudu da naredne godine organizuje veliki beogradski koncert, pa su planovi o trećoj vantelesnoj oplodnji privremeno na čekanju, s obzirom na sva žrtvovanja koja takav proces od žene zahteva.

Kako je suprug oduvek podržava u svemu, ovu odluku doneli su sporazumno, kako bi se nakon izdavanja novog albuma u potpunosti posvetila karijeri.

Ekskluziv.rs