Početna Rijaliti OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Nakon Dejanovog priznanja da je u Islamu već...

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Nakon Dejanovog priznanja da je u Islamu već četri godine, David spakovao kofere – Evo gdje se uputio! (FOTO)

Nedavno je kao bomba odjeknula vest da je pobednik “Zadruge 5”, Dejan Dragojević potvrdio da je promenio veru i prešao u islam.

Tokom učešća u Zadruzi više puta je bio na meti osuda zbog toga što ne želi da se izjasni, ali to ga nije doticalo te je do kraja sve ostavio pod velom misterije. Njegovo nedavno putovanje napravilo je neverovatan haos, a Dragojević je prvi put javno progovorio o veri.

Njegova majka Biljana se odmah oglasila i priznala da je bila u šoku.

– Ja sam malo bila iznenađena. Ja od njega nikada nisam tražila nikakva priznanja, meni je bitno da je on kući, da je sve okej. Potpuno mi je to sve bilo nebitno. Meni je važno da funkcionišemo normalno. Ja nikakve promene kod njega nisam primetila, niti osetim. Najnormalnije se ponaša, živimo normalno – rekla je Biljana, dok je reakcija njegovog starijeg brata David izostala.

Stariji Dragojević je napustio Srbiju i na svom Instagram profilu objavio da je otputovao u Budvu zubog posla, ali se uopšte nije oglašavao po pitanju mlađeg brata i njegove promene vere, što je mnogima bila čudno.

pink.rs