Početna Showbiz Ovo se čekalo! Marko Đedović o Dejanovom prelasku u islam: To je...

Ovo se čekalo! Marko Đedović o Dejanovom prelasku u islam: To je najjača vjera… Ima vas dosta “vjerujućih” koji vrijeđate, mrzite, ljubite svetinje sa 30 kubika silikona u ustima

Vijest da je pobjednik pete sezone rijalitija ”Zadruga” Dejan Dragojević priznao da je prešao u islam i otišao u Meku i Medinu izazvala je burne reakcije. Dok ga muslimani hvale, poneki pravoslavac ga vrijeđa. Često na tekstovima o Dejanovom odlasku na umru, neki hejteri taguju novinara Marka Đedovića, tražeći od njega neki žestok komentar.

On se danas tim povodom i oglasio:

“Šta se dešava sa ovim porukama za Dejana?!? Šta me briga što je otiša i šta radi čovek. Jel mene ugrozio? NIJE. Jel mi ovim nešto loše uradio? NIJE. Verovanje je stvar duboke intimne prirode na šta pravo ima svako, šta me briga ko u šta vjeruje, ja neću osuđivati ničije vjerovanje. Ima vas dosta “verujućih” koji vređate, mrzite, proklinjete, pretite, opštite sa kumovima, ljubite svetinje sa 30 kubika silikona u ustima, ima vas dosta koji zaskačete prvu komšinicu, dok sopstvenu ženu ne poštujete, a ima i lažnih profila iza kojih se krijete jer vas strah ubi, a onda postite eventualno istetovirate neku svetinju i prodajete nedozvoljene supstance u OŠ deci. Shodno svemu gore navedenom, SJAŠITE S MENE. Verujte u šta hoćete i pustite druge nek rade šta god hoće dok ne ugroze vas ili zakon koji se odnosi na poštovanje drugih.

Okrenite se oko sebe, pomozite prijatelju, mami, tati, bratu, sestri, poslodavcima i dragim ljudima i volite ih to je najjača vera bez obzira kojoj religiji pripadate ili ste je izabrali isto će vam reći”, stoji u objavi Marka Đedovića.