Početna Vijesti OVO JE DJEČAK KOJI JE SKOČIO KROZ PROZOR UČIONICE: NIKO NIJE MOGAO...

OVO JE DJEČAK KOJI JE SKOČIO KROZ PROZOR UČIONICE: NIKO NIJE MOGAO NI NASLUTITI DA ĆE SE NEŠTO SLIČNO DESITI

Teška tragedija dogodila se danas u Kačarevu kod Pančeva u Srbiji, kada je četrnaestogodišnji dječak, skočio kroz prozor škole.

Dječak je, kako se nezvanično saznaje navodno popio neku tabletu prije nego što je izvršio samoubistvo.

Dječak je, navodno, danas prvi put uzeo drogu. Prema nezvaničnim informacijama on je za vrijeme časa njemačkog, pred drugarima i nastavnicom skočio kroz prozor učionice koja se nalazi na drugom spratu škole.

Dječak je sedio u posljednjoj klupi, a kada je zvonilo za kraj časa zaletio se i skočio kroz prozor. Njegovo beživotno tijelo pronađeno je na pločniku u dvorištu škole, a policiji je tragediju prijavio radnik obezbjeđenja.

Prije časa bio je kod direktorice, kasnio je na čas par minuta. I njegova mama pozvana je na razgovor danas i bila je u školi. Bio je uznemiren na času, nastavnica je otišla do njega i pričala sa njim. Na pola časa rekao je da mu je zagušljivo… Niko nije mogao da nasluti da će ovako nešto da se desi – kaže izvor i dodaje da je majka dječaka bila u školi kada se sve dogodilo, piše Kurir.

Oni koji su ga poznavali kažu da je bio dobar drug i omiljen u društvu. Nio je prosječan đak i potiče iz porodice u kojoj nije bilo problema. Njegovi roditelji imaju još jedno dijete. prenosi hayat

haber.ba