Početna Rijaliti ‘DONIJELA SAM VAŽNU ODLUKU!’ Zvezdanova majka Slavica se oglasila, smatra da je...

‘DONIJELA SAM VAŽNU ODLUKU!’ Zvezdanova majka Slavica se oglasila, smatra da je jedna stvar najbolja za njenog sina, a evo šta je poručila kad smo joj spomenuli pomirenje sa majkom

O Ani i Anđeli nije želela da kaže ni reč, a za to je navela i razlog.

Zvezdan Slavnić dobio je čestitke od oca Moke Slavnića, majke Slavice, Šmizle i Džonija što je za mnoge iznenađenje. Moka i njegova supruga Slavica, koji su zajedno potpisani u pismu, zaprepastili su sve, budući da nemaju nikakav kontakt čak tri decenije. Zvezdan u prvi mah nije mogao da poveruje da su mu se roditelji pomirili nakon 30 godina, a potom je to natrljao Ani na nos, budući da mu je ona ranije pričala da je njegova majka Slavica na njenoj strani, te da joj je “dala blagoslov” da uđe u “Zadrugu” i obračuna se sa Zvezdanom.

Ana je sve vreme odbijala da prihvati celu situaciju, a mi smo sada stupili u kontakt sa Zvezdanovom majkom Slavicom. Ona nije želela da komentariše aktuelna dešavanja, a otkrila nam je zbog čega je donela tu odluku i kada će biti konačno spremna da progovori o svemu.

– Donela sam važnu odluku. Ne želim da se oglašavam za medije povodom učešća svog sina u Zadruzi. Smatram da je tako najbolje za njega. Smatram da je najbolje da ćutim i da se ne oglašavam, sve dok Zvezdan ne izađe iz Zadruge – rekla je Slavica, a na naše pitanje o velikom pomirenju sa Mokom nakon tri decenije i njihovoj zajedničkoj čestitki imala je da poruči:

– Zovite Moku, pa ga pitajte. Imate njegov broj – poručila je Zvezdanova majka za Pink.rs.

POVEZAN VIDEO:

https://youtu.be/ZuDF9F27VDs

PINK.RS