Početna Showbiz ZAKAZAO KRŠTENJE U PRAVOSLAVNOJ SVETINJI, PA IPAK ODABRAO ISLAM: Evo šta je...

ZAKAZAO KRŠTENJE U PRAVOSLAVNOJ SVETINJI, PA IPAK ODABRAO ISLAM: Evo šta je Dejan Dragojević javno obećao

Tokom jučerašnjeg dana, javnost je šokiralo priznanje pobjednika pete sezone “Zadruge”, Dejana Dragojevića da je prešao u Islamsku vjeru.

Bivši rijaliti takmičar trenutno je u Saudijskoj Arabiji, a na svom Jutjub kanalu je odjeven u gelabiju, bijelu oćeku do poda, koju nose muškarci, koji poštuju islamske običaje, priznao da je prešao u muhamedansku vjeru.

– Došao sam u Medinu, treba da se obavi omra. Sada smo u “Poslanikovu džamiju”. Uglavnom ovdje se dobija voda, sjedi se. Žene i muškarci su odvojeni skroz. U islamu sam četiri godine i ovo mi je četvrti Ramazan – otkrio je Dragojević.

Tokom Dejanovog boravka u “Zadruzi” dugo se spekulisalo da li je tokom braka sa Dalilom uzeo vjeru bivše supruge. On je ovu tvrdnju demantovao u popularnoj TV emisiji i obećao da će se krstiti.

– Ići ću i u crkvu i u džamiju. Smatram da mojim potenciranjem bi se neko osjetio omalovaženo. Svaka vjera je lijepa i treba da se poštuje i cijeni. Krstiću se, Dalilina majka je to rekla da sam promijenio vjeru da bi me ljudi napadali. Imala je isključivo negativnu namjeru – istakao je Dragojević u tada u emsiji “Narod pita”, ali se ipak nije krstio.

Dragojević ju kum na krštenju tebao da bude bivši rijaliti-cimer Lepi Mića.

– To smo se dogovorili u “Zadruzi”, krštenje je 2. avgusta, na Ilindan u manastiru Krušedol. Velika mi je čast i zadovoljstvo da krstim Dejana i to baš na veliki praznik kao što je Sveti Ilija. Zaista je velika čast biti nečiji dugovni vođa, a mislim da mi je Dejan povjerio tu važnu ulogu u životu zato što sam ga svojim savetima podržavao i pomagao mu da izdrži sve u “Zadruzi”. Mnogo sam sretan i počastvovan – rekao je Lepi Mića svojevremeno.

srbijadanas.rs