Početna Showbiz PJEVAČICA U PROBLEMIMA/ Tei Tairović bivši momak prijetio da će je...

PJEVAČICA U PROBLEMIMA/ Tei Tairović bivši momak prijetio da će je ošišati na ćelavo

Nedavno prizanala da ne može da nađe partnera po svojim standardima

Bivši momak pjevačice Tee Tairović, navodno je osuđen na tri mjeseca zatvora zbog prijetnji i uznemiravanja, koje joj je uputio u martu 2018. godine nakon što su rasknuli.

– Putem telefonske komunikacije joj je prethodno dana 1.03.2018. godine poslao fotografiju ženskog lica sa povredama kako bi istu zastrašio, te na taj način joj dao do znanja što joj se može dogoditi ako mu se zamjeri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tea Tairović (@tea_tairovic)

– Dana 21.04.2018. godine, u blizini diskoteke “Gaudeamus”, ispred motela u kojem je te prilike odsjela T.T, nakon što je sa svog mobilnog telefona nazvao, rekao joj je da siđe ispred navedenog motela kako bi razgovarali i kako bi joj on predao neke njene lične stvari, a nakon što je to odbila, ponovno joj je ozbiljno zaprijetio da će joj napraviti problem u klubu dok bude pjevala i da će je prebiti i ošišati na ćelavo, čime je počinio predmetno kazneno djelo ugrožavanje sigurnosti – piše između ostalog u presudi koja nije pravosnažna i osuđeni S.Đ. ima pravo na žalbe prenosi “Alo.rs”.

Iako važi za jednu od najatraktivnijih pjevačica na estradi, Tea Tairović je nedavno prizanala da ne može da nađe partnera po svojim standardima.

avaz.ba