Početna Showbiz MALA DŽEHVA ISKOPIRALA RADU MANOJLOVIĆ! Folkerka nosila identičan kostim prije pet godina!

MALA DŽEHVA ISKOPIRALA RADU MANOJLOVIĆ! Folkerka nosila identičan kostim prije pet godina!

Teodora Džehverović je u svom novom projektu duetu sa Breskvicom za pesmu “Drift” ni manje ni više iskopirala svoju koleginicu Radu Manojlović stajlingom koji je Rada nosila pre 5 godina u svom spotu za pesmu “Pola dva”.

Kad bi se Džehverovićeva oslonila na svoj ukus za modu i ideje za video formate koji prate pesmu, od njene karijere bi verovatno ostala samo želja da bude uspešna.

Nesporno je da ona ima talenat za pevanje i dobar izgled, ali kako stvari stoje, sve ostalo mora da “pozajmi od drugih”.

Spotovi, stajling, pa čak i pokrete koje koristi u video-klipovima skoro uvek pripadali su svetskim zvezdama koje Teodora redovno kopirala. Međutim, sada je pevačica očigledno nakon što je pokrala ideje svih svetskih zvezda odlučila da malo pogleda i šta to može da se preuzme od koleginica sa domaće estrade, pa joj se izgleda mnogo dopao stajling Manojlovićeve koja je inspiraciju pronašla u filmu “Kil Bil” stajling Ume Turman, žuti kombinezon od lateksa i čuveni mač, te je tu njenu ideju iskoristila za svoj novi spot.

Kurir.rs /M. J.