Početna Showbiz KARLEUŠA ZAPJENILA! KONAČNO SE OGLASILA O ZVEZDANU I ANI: Evo šta je...

KARLEUŠA ZAPJENILA! KONAČNO SE OGLASILA O ZVEZDANU I ANI: Evo šta je rekla o njemu

Srbija je ostala zatečena kada je kao bomba odjeknula vijest o jezivom slučaju porodičnog zlostavljanja i zanemarivanja maloljetnog djeteta od strane oca, koji je ćerku (8) godinama držao zatočenu u kadi, u stanu usred beogradskog naselja Zvezdara!

Nakon ovog, desio se još jedan stravičan zločin kada je muškarac na smrt prebio svoju partnerku u Jagodini, čije je beživotno tijelo u stanu pronašla policija. Nažalost, to je već deseta žena koja je samo od početka 2023. godine žrtva brutalnog porodičnog nasilja.

Pjevačica Jelena Karleuša poznata je kao neko ko nema dlake na jeziku, a kada je u pitanju nasilje bilo kog oblika, Jelena je jedna od najglasnijih javnih ličnosti. Ona redovno apeluje na žrtve da prijave nasilnika, da ne ostaju u vezama u kojima su na bilo koji način zlostavljane, te pokušava da podigne svest o izuzetno važnoj temi.

Karleuša se i danas oglasila, a povod su nažalost bila ova dva slučaja koja su potresla čitavu domaću javnost. Ipak, Jelena je prokomentarisala i učesnike trenutno najpopularnijeg rijaliti programa, Zvezdana Slavnića i njegovu bivšu nevjenčanu partnerku Anu Ćurčić, koja je pred kamerama otkrila da je godinama trpila razne oblike nasilja od svog partnera, koji ju je prevario u rijalitiju.

Svjedoci smo da je odnos ovo dvoje ljudi izuzetno komplikovan, a kako se nalaze u rijaliti programu do sada smo imali prilike da vidimo prilično dramatične scene prilikom njihovog sukobljavanja.

– Šta se desilo muškarcima u Srbiji?! Ubijanje, psihičko i fizičko zlostavljanje žena, verbalna agresija, s*ksualno zlostavljanje, nepoštovanje žene u svakom mogućem smislu doživljava vrhunac u Srbiji! Ne mogu da ćutim, izuzetno sam osjetljiva na ovu temu! Neću bre više da čitam o nekoj p*zdurini iz rijalitija koji svakodnevno zlostavlja neku Anu! Ne želim da komšije “ne žele da se miješaju i gledaju svoja posla” dok se iz nečijeg stana čuje ženski ili dječiji vrisak ili plač! Dosta je! – napisala je Karleuša na svom Instagramu.

Podsjećanja radi, pjevačica je na Božić prije godinu dana prijavila supruga Duška Tošića za nasilje u porodici, a nakon nekog vremena odustala je od krivičnog gonjenja. Prema pisanjima “Telegrafa”, policijski službenici su odmah upućeni na adresu stanovanja bračnog para, međutim, pjevačica je odbila medicinsku pomoć.

(Srbijadanas)