Početna Rijaliti JEDNU REČENICU PLATIO 10.000 EURA! Prozivao produkciju: “Zadruga je propali projekat, ona...

JEDNU REČENICU PLATIO 10.000 EURA! Prozivao produkciju: “Zadruga je propali projekat, ona je zaštićena!”

Zadrugari pokušali da ga smire, ali im nije pošlo za rukom!

Bilal Brajlović već danima udara na produkciju i iznosi da se ne slaže sa njihovim odlukama. Zadrugar se žalio cimerima da mu voditelji ne daju reč za vreme emisija kako bi izneo svoje mišljenje. Međutim, poznato je da voditelji uvek prednost da prokomentarišu neku situaciju daju glavnim akterima teme, a zatim i svim onim zadrugarima koji se jave za reč i strpljivo sačekaju svoj red.

Tokom svog izlaganja Bilal je optužio produkciju da štiti određene rijaliti učesnike i da im je propao projekat “Zadruga”.

– Zadruga je propali projekat čim je Aleksandra Nikolić najmoralnija osoba – rekao je Bilal.

– Ne možeš to govoriti, to narod bira – rekao je Lepi Mića.

– Mogu da kažem, kakav narod, ne može ovo niko izglasati. Ne zanima me. Imam još komentara, ali ne želim ništa da komentarišem – odgovorio je Bilal.

– Pogrešno si se izrazio, gde ćeš reći da propalo – pokušavao je Miljan da ispravi Bilala.

– Javljam se za reč i kod Darka i Ivane, niko mi ne daje reč. Ovde neko ima nešto protiv mene, ne daju mi reč, ne daju da govorim, neki su ovde zaštićeni kao beli medvedi, evo prva Aleksandra, čim o njoj krenem da pričam prekidaju me – rekao je Bilal i nastavio:

– Ramazan mi je, neko me je ovde vređao i otišao sam da jedem. Darko me je kaznio jer sam jeo, a drugi ne dolaze na sastanke spavaju rade šta hoće i niko ništa. Što ste me uvodili nazad ako će ovako biti – iznervirao se Bilal.

Međutim, produkcija je reagovala na ove optužbe i žestoko kaznila Bilala. Lepi Mića, Mikica Bojanić i Ivan Marinković razgovarali su o ovoj situaciji u pabu, a Mića je otkrio koliko su Bilala koštale ove izgovorene reči.

– On ne kapira. Odeš kod doktora i on ti napiše na papiru: “Morate ležati i odmarati, na poštedi ste”. Taj papir daješ onome ko te prati (članu produkcije), reporterka kaže kome treba da kaže i ti si na poštedi. Ti sam ne možeš da uzmeš poštedu – objašnjavao je Lepi Mića.

– Koliko je kažnjen? – pitao je Ivan Marinković.

– Ovo što je Bilal rekao, jedna rečenica ga je koštala 10.000 evra – otkrio je Mića.

– Ljudi koji su godinama ovde, udaraju po prijateljima kada su nervozni. Nema razloga da udara (na produkciju) – rekao je Mikica

Detaljnije pogledajte u nastavku:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @samo.realno6

srbijadanas.rs