Početna Vijesti ‘Živim u haremu sa 147 žena, ja sam povampirena Hurem’: Bivša Miss...

‘Živim u haremu sa 147 žena, ja sam povampirena Hurem’: Bivša Miss Jugoslavije o braku sa arapskim milionerom

U Dubai je otišla 2001. godine kao jedna od prvih supermodela iz regije. Tamo je upoznala bogatog biznismena Saeeda Bin Draija za kojeg se 2008. godine udala, ali u jednom je intervjuu otkrila da na početku on na nju nije obraćao ni malo pažnje

Životna priča bivše manekenke Jelene Bin Drai zvuči poput neke moderne bajke. Danas je udata za bogatog arapskog biznismena, uspješno vodi šest kompanija i brine o četvoro djece.

Njeni počeci nisu bili glamurozni. Rođena je kao Jelena Jakovljević u mjestu Žabalj nedaleko od Novog Sada, a postala je poznata kad je 1998. proglašena za Miss Jugoslavije, Miss fotogeničnosti i Miss interneta. Ušla je u istoriju osvajanjem tri od pet titula na jednom izboru ljepote.

– Bila sam odlučna da pobijedim, ali kad su me proglasili za Miss interneta i Miss fotogeničnosti, mislila sam da je to to, izgubila sam svaku nadu, nije mi palo na pamet da bih mogla biti prva misica u istoriji naše zemlje koja će osvojiti tri titule na jednom takmičenju.
Nisam tad plakala jer sam to postigla, plakala sam jer sam s pozornice vidjela mamu i brata kako pokušavaju da prođu kroz vrata dvorane da bi vidjeli barem moje krunisanje. To mi je slomilo srce – otkrila je.

Poslije uspeha sarađivala je s brojnim agencijama, putovala je i neko vrijeme provela u Italiji. U Dubai je otišla 2001. godine kao jedna od prvih supermodela iz regije.

Tamo je upoznala bogatog biznismena Saeeda Bin Draija za kojeg se 2008. godine udala, ali u jednom je intervjuu otkrila da na početku on na nju nije obraćao ni malo pažnje.

– Pri prvom susretu uopšte nije obraćao pažnju na mene. Tad sam imala samo 48 kilograma i, samim tim, djelovala ispijeno. Njemu se kao i svakom Arapu sviđaju ‘rasne’ žene, sa izraženim oblinama. Zaintrigirala sam ga tek kad smo počeli da komuniciramo – ispričala je Jelena.

Da Jeleni nije padalo na pamet biti samo lijepo lice koje stoji uz bogatog supruga dokazala je i poslovnim uspjesima. Ispričala je da je ključ njenog uspjeha u odličnoj organizaciji profesionalnog i porodičnog života.

– Savršena organizacija ključ je mog uspjeha. Na početku je bilo drugačije, imala sam jedno dijete i jedan posao, kasnije dvoje male djece, jednu bebu i šest firmi. Ne preostaje mi ništa drugo nego biti savršeno organizovana. Tri dana sam posvećena isključivo poslu, dok je ostatak nedjelje rezervisan samo za porodicu. Tada ‘na scenu dolaze menadžeri’, a ja provodim vrijeme sa Saeedom i djecom, na plaži, na brodu ili na porodičnom imanju. Srećom, imam sjajan tim u koji imam apsolutno povjerenje.
Uvijek sam bila radoholičarka i opcija da budem samo domaćica u mojoj glavi nikad nije postojala. Često radim poslije ponoći. Više se niko ne čudi kad u dva ujutru dobije e-mail od mene – ispričala je.

Otkako se udala za šeika, Jelena se nerijetko susreće sa zlonamjernim komentarima na internetu, a u jednom je intervjuu odgovorila na njih sarkastično nazivajući sebe ‘povampirenom Hurem’.

– Da budem iskrena, da sam bacila kamen na svakog psa koji je lajao za mnom, ne bih daleko stigla.
Naravno da živim u haremu. Ja sam povampirena Hurem. Moj suprug je Sultan Veličanstveni, to već znate, i sva sreća pa ima još 147 žena pa za vrijeme ove pandemije ne moram da ga trpim i gledam svaki dan – rekla je između ostalog jednom prilikom.

Podsjećamo, Jelena i Saeed imaju četvoro djece, kći Asju i sinove Hilala, Hamdana i Rašida, a zajedno vode i veliki poslovnu imperiju – piše Žena.rs.

(DEPO PORTAL/ad)