Početna Showbiz TEA TAIROVIĆ DVIJE GODINE KRIJE DEČKA Evo čime se on bavi, imućan...

TEA TAIROVIĆ DVIJE GODINE KRIJE DEČKA Evo čime se on bavi, imućan je! Pjevačica uporno tvrdi da nema sreće u ljubavi, a istina je drugačija

Folk pevačica Tea Tairović trenutno važi za jednu od najatraktivnijih i najzapošljenijih zvezda sa naših prostora, ali o svom privatnom, a posebno ljubavnom životu, uprkos svemu, retko govori.

Pevačica nikad nije otkrivala svoj emotivni status, kao ni identitet svojih izabranika. Jedino što je uvek isticala u medijima je da “trenutno nije zaljubljena”, ali kako tvrdi “Kurir”, pevačica nije bila iskrena prema pripadnicima sedme sile.

Teino srce navodno je već godinama zauzeto, a njen partner je Ivan K. koji nije poznat javnosti, ali je vrlo imućan.

Ivan je, kako tvrdi pomenuti mediji, dugo zarađivao od privatnog biznisa, a danas se bavi trgovinom kriptovalutama. Njegov ljubavni odnos sa pevačicom navodno traje već dve godine, pa mu je ona bila specijalni gost na rođendanima, što se može videti i na fotografijama koje je on objavljivao sa svog rođendana.

Ivan se, kako navode mediji, hvali u društvu kako Tairovićeva sve svoje slobodno vreme provodi s njim, ali da je jako posesivna, ljubomorna i da mu ponekad zbog toga odnos s njom i nije prijatan.

Po njegovim fotografiama može se zaključiti da živi luksuznim životom, pa su glavni separei po klubovima, flaše skupog šampanjca, firmirana garderoba i luksuzne destinacije njegova svakodnevica.

Njih je navodno upoznao rijaliti igrač Bora Santana, koji je dao komentar na ovo saznanje.

– Tačno je da smo radili zajedno njegov rođendan. Ja njega znam mnogo dugo, samo mi nikad nismo pričali o tim stvarima ko je s kim, ali ako se on hvali po gradu, onda je najbolje da njega kontaktirate. On je imućan čovek, tako da je sve moguće – rekao je Bora za “Kurir”.

Tairovićeva je nedavno govorila o svom ljubavnom životu, ali je, kao i obično, negirala da je pronašla srodnu dušu:

– Nemam sreće u ljubavi, ali imam sreće u novcu. Mogu za sebe da kažem da sam srećna osoba, iako me ljubav neće. Baš nemam sreće u ljubavi, ali mora nešto da ne štima. Ne priželjkujem za sada da se udam i obučem belu venčanicu, a ne daj bože ni da se zaljubim. To bi me ubilo i dokrajčilo. Zatvorili bi me zauvek. Kakvo crno zaljubljivanje, želim samo da uživam u svom životu. Rad je zapravo moje najveće zadovoljstvo i satisfakcija – rekla je Tea za “Blic”.

BLIC.RS