Početna Rijaliti Anđelini roditelji od stida propadaju u zemlju: Ovako njen brat podnosi cijelu...

Anđelini roditelji od stida propadaju u zemlju: Ovako njen brat podnosi cijelu situaciju, evo kako provodi dane

Zadrugarka Anđela Đuričić našla se u centru skandala kada je pred kamerama rijalitija uplovila u vezu sa Zvezdanom Slavnićem. Crnogorka je tada srušila sliku moralne, vaspitane i poštene djevojke. Dok njeni roditelji od stida ne mogu na ulicu da izađu, kriju se, njenog brata to mnogo ne zanima.

Naime, Anđelini roditelji Ljiljana i Veliša Đuričić bili su ponosni na kćerku tokom Zadruge 5 jer je bila čedni djevojčurak, koja nije bila ni sa jednim zadrugarem u vezi, a sada se kriju od komšija, čak su odlučili i da prodaju porodičnu kuću jer ne mogu od sramote da pogledaju ni rodbinu, ni prijatelje, ni komšije u oči.

Međutim, kako kaže izvor iz Herceg Novog, Anđelin brat se mnogo ne sekira i nije ga briga šta njegova sestra radi po rijalitiju.

On je za vikend viđen u diskoteci u Igalu, gdje se veselio, pio i igrao uz nastup Zvezde Granda.

“On se ne krije kao njegovi roditelji. Ima on stan u Herceg Novom, normalno se ponaša, druži se, ide po kafićima. Za vikend, kad je u Igalu nastupala Zvezda Granda, gdje se sjatila cijela Boka, on je došao u povećem muško-ženskom društvu. Pjevalo se, igralo, pilo, nikako nije ostavio utisak da ga pogađa cijela situacija u porodici”, rekao je poznanik Anđelinog brata za Kurir.

“On je mnogo fin dečko, prijatan, vaspitan. Sigurno mu nije lako da onu bruku gleda, ali dečko je svjestan svega, pomirio se sa tim”, rekao je Anđelin poznanik.

Izvor: Kurir