Početna Showbiz “NA ESTRADI NE POSTOJI PRIJATELJSTVO!” Bosanac otkrio bolnu istinu o kolegama, a...

“NA ESTRADI NE POSTOJI PRIJATELJSTVO!” Bosanac otkrio bolnu istinu o kolegama, a onda potkačio neke članove žirija Zvezda Granda

Kompozitor, harmonikaš i aranžer Dragan Stojković Bosanac gostovao je sa svojom ćerkom Džidžom u emisiji dIVAN šou kod Ivana Gajića.

Njih dvoje su govorili o estradi, muzici i zanimljivim detaljima iz karijere, a u jednom trenutku dotakli su se i pitanja o prijateljstva na estradi. Džidža je rekla da njen otac smatra da prijateljsvo na estradi ne postoji, što je Bosanac i potvrdio.

– Družimo se dok se radi, ali ta su prijateljstva površna. Prosto, moramo se družiti i međusobno pomagati. Čim se posao završi da li je to u studiu ili je nešto drugo u pitanju jako retko ima pravog druženja. Imam na prste nabrojati dvoje troje sa kojima imam nekakav kontakt, inače ostalo ne – rekao je Bosanac.

Na pitanje voditelja da li misli da su svi članovi žirija popularnog muzičkog takmičenja Zvezde Granda stručni Džidža se nasmejala, a Bosanac je dao iskren odgovor.

– Sve zavisi u kom obliku tu stručnost merimo. Ako je za publiku, onda smo svi stručni. Mi, međutim, najbolje između sebe znamo kolko ko ne zna. Ja jednu ozbiljnu stvar, ocenjivanje, krtitiku, obrazlaganje, crpim iz studijskog rada koji sam radio 40 godina i izbacivao muzičke proizvode koje je narod ocenjivao. To mi daje kredibilitet da mogu da ocenjujem i one sa kojima sam snimao. Ovi drugi su dobra raja, ali da li su stručni o tome bi sa dalo dosta diskutovati, o toj nestručnosti stručnjaka – rekao je Bosanac.

Kurir.rs