Početna Showbiz ĐAKUZI NA TERASI, A SAMO POGLED VRIJEDI 300.000 €! Zavirite u dupleks...

ĐAKUZI NA TERASI, A SAMO POGLED VRIJEDI 300.000 €! Zavirite u dupleks Mileta Kitića i Marte Savić u Dominikani, sve pršti od raskoši

Folker Mile Kitić kupio je nekretninu od 200 kvadrata u Dominikanskoj Republici, kako se navodi, dupleks se nalazi na samo 50 metara od obale mora. Pevač je, iako je na estradi već pet decenija, priznao da su za kupovinu dupleksa u dominikanskom letovalištu Punta Kana pre dve godine on i supruga morali da podignu kredit.

– Marta je kuću sređivala četiri meseca i uživala je u tome. Zgrada se nalazi na 50 metara od mora. One uživaju, a ja radim. I treba tako – otkrio je jednom prilikom Mile.

Ako je suditi po tome što pod karipskim suncem provode i po nekoliko meseci, jasno je da nisu zažalili zbog pozamašne investicije od, kako se pričalo, 300.000 evra.

− Jednom su Marta i Elena otišle u Dominikanu i kad su se vratile, samo su ponavljale Dominikana, pa Dominikana. Obe su izrazile želju da češće borave tamo, a ja sam onda rekao: „Ako volite, izvolite” ‒ ispričao je Mile Kitić.

Marta Savić je luksuzni stan opremila u minimalističkom stilu, bez suvišnih detalja, a u prvom planu je bela boja, kako u sobama, tako i na ogromnoj terasi. Prizemlje i sprat povezani su jednostavnim drvenim stepenicama bez ograde, na podu je beli mermer, a bele boje je i nameštaj.

Na terasi se, osim udobnog ležaja i stola za ručavanje, nalazi i đakuzi, a posebnom ugođaju doprinosi nestvarno lep pogled na palme i more.

kurir.rs/hello