Početna Rijaliti ZVEZDAN NAKON MARATONSKE SVAĐE POLJUBIO ANU! Uletio u hotel pa obigravao oko...

ZVEZDAN NAKON MARATONSKE SVAĐE POLJUBIO ANU! Uletio u hotel pa obigravao oko njenog kreveta, nije joj dao mira (VIDEO)

Ana Ćurčić rasplakala se nakon sukoba sa Zvezdanom, dok je Zorica pokušavala da je smiri. Nakon toga došao je Zvezdan u hotel kako bi razgovarao sa njom, a nakon maratonske svađe je i poljubio.

– Uzeo mi je ispod dušeka pare. Uzeo mi je trećinu para od stana, ne mogu da ti kažem koliko mi je koštao stan. Ja se plašim da kažem. Ne možeš da razumeš, nisi prošla ovo. Gore sam nego kad sam ušla. Plašim se – pričala je Ana.

– Ako se plašiš, onda ne pričaj ništa. Ne može sad ništa da te ubije – govorila je Zorica.

– Moj život je toliko kompleksan. Slomila sam se, nije mi dobro – rekla je Ana.

– Ovakvu reakciju u meni više nećeš izazvati. Ja ovo više ne mogu da proživljavam sa tobom. Neću ništa više da komentarišem. Odmori se, kaži sebi da nećeš više da pričaš ništa. On ti se usr*o u život. Ja sam isto budala. treba da ćutim i da me boli ku*ac. Je*o te Zvezdan Slavnić – vikala je Zorica.

– Je l’ si mi juče rekla da je on spreman na sve. Moram da se smirim. je l’ ti shvataš koliko je ovo jako? Ja sam bila nezaštićena sa njim – rekla je Ana.

Nakon njihovog razgovora uleteo je Zvezdan u hotel i počeo da se raspravlja sa Anom.

– Nemoj ti od mene da tražiš nešto. Ja sam je pitao da li voli da igra rulet – rekao je Zvezdan.

– Ti čuješ nešto, onda vređaš pa opet dođete u tu situaciju. Znaći ne pričate kako treba. Ona neće nikad da kaže do kraja i tu nastaje problem – pričala je Zorica.

– Ja ti garantujem da će kad bude sama, pojesti sama sebe za sve ovo što je izgovorila. Ona će sebe pojesti – rekao je Zvezdan.

– Hoće li tebe ikad zaboleti nakon svega što ste proživeli? upitala je Zorica.

– Da, ali postoji razlika između mene i nje. Ja sam uradio nešto užasno ali bez kalkulacije, a ona je sve isplanirala da dođe da me je*e. I nije poenta da mi ti pričaš nego ona – kazao je Zvezdan.

– Nećemo sad cirkus – rekla je Zorica.

– Pa cirkus je već uveliko, laže sve – kazao je Zvezdan.

– Što ne kažeš da si me tukao, da si prodao stan – nastavila je Ana.

– Poljubio te na foru – dobacila je Zorica.

Zvezdan je nakon poljupca napustio hotel, a posle nekog vremena se ponovo vratio i sve vreme obletao oko Aninog kreveta kako ona ne bi spavala.

kurir.rs