Početna Showbiz “RAZVOD ME JE OJAČAO, IMALI SMO PROBLEME…” Isplivali detalji kraha braka Dušice...

“RAZVOD ME JE OJAČAO, IMALI SMO PROBLEME…” Isplivali detalji kraha braka Dušice Jakovljević

O privatnom žvotu Dušice Jakovljević ne zna se mnogo detalja.

Iako gotovo svakodnevno imamo prilike da je gledamo, o privatnom žvotu Dušice Jakovljević ne zna se mnogo detalja. Pa je tako i njen bivši suprug tema o kojoj ona nikada nije preterano govorila.

Ono što je poznato jeste da je Dušica bila u braku sa producentom Aleksandrom Miljušem sa kojim je dobila sina i ćerku.

Bivši muž Dušice i voditeljka su se upoznali dok su zajedno radili za produkcijsku kuću “Emoušn”. Kako je jednom prilikom ona istakla njihovom poznanstvu kumovala je njena, takođe svima dobro poznata, koleginica.

– Udala sam se vrlo mlada, u 25. godini. Sa Anđelinim i Ogijevim tatom upoznala me je Ana Mihajlovski, dok smo zajedno radile na TV Metropolisu. Oba deteta su mi planirana i između njih je sjajna razlika, dve godine – rekla je jednom prilikom voditeljka.

Iako se o njihovom razvodu pričalo još 2014. godine, na brak su zakonski stavili tačku tek prošle godine:

– Miljuš i ja smo se razveli tek pre tri nedelje, iako smo odavno rastavljeni. Oboje mnogo radimo i nismo stigli ranije sve papire da rešimo. Tokom braka smo imali probleme i zato smo se rastali, ali to nije tema za medije. Nikada ne bih komentarisala nešto što bi moglo da šteti mojoj deci – rekla je Dušica za medije aprila 2022. godine.

Otkrila je i kako je razvod uticao na nju.

– Razvod me je ojačao i dao mi samopouzdanje, ali i naučio da probleme koje prepoznam na početku ne guram pod tepih – rekla je ona.

srbijadanas.rs