Početna Showbiz NEKADA SU RADILI ZAJEDNO! Ovo je bivši muž Dušice Jakovljević, imaju dvoje...

NEKADA SU RADILI ZAJEDNO! Ovo je bivši muž Dušice Jakovljević, imaju dvoje djece, a upoznala ih ona

Iako gotovo svakodnevno imamo prilike da gledamo voditeljku koja je svojim stavom, elokventnošću i harizmom brojnim gledacima ušla pod kožu, o privatnom žvotu Dušice Jakovljević ne zna se mnogo detalja budući da isti ne deli na tacni, pa je tako i njen bivši suprug tema o kojoj ona nikada nije preterano govorila.

Ono što je poznato jeste da je Dušica bila u braku sa producentom Aleksandrom Miljušem sa kojim je dobila sina i ćerku.

Bivši muž Dušice Jakovljević i voditeljka su se upoznali dok su zajedno radili za produkcijsku kuću “Emotion”, a kako je jednom prilikom ona istakla njihovom poznanstvu kumovala je njena, takođe svima dobro poznata, koleginica.

– Udala sam se vrlo mlada, u 25. godini. Sa Anđelinim i Ogijevim tatom upoznala me je Ana Mihajlovski, dok smo zajedno radile na TV Metropolisu. Oba deteta su mi planirana i između njih je sjajna razlika, dve godine – rekla je jednom prilikom voditeljka rijaliti programa.

Iako se o njihovom razvodu pričalo još 2014. godine, na brak su zakonski stavili tačku tek prošle godine:

– Miljuš i ja smo se razveli tek pre tri nedelje, iako smo odavno rastavljeni. Oboje mnogo radimo i nismo stigli ranije sve papire da rešimo. Tokom braka smo imali probleme i zato smo se rastali, ali to nije tema za medije. Nikada ne bih komentarisala nešto što bi moglo da šteti mojoj deci – rekla je Dušica za medije aprila 2022. godine, a jednom prilikom takođe je istakla i kako je razvod na nju uticao:

– Razvod me je ojačao i dao mi samopouzdanje, ali i naučio da probleme koje prepoznam na početku ne guram pod tepih.

  Kurir.rs/Informer