Početna Vijesti Haris Zahiragić objavio fotografije sa vjenčanja

Haris Zahiragić objavio fotografije sa vjenčanja

Haris Zahiragić, zastupnik SDA u Vladi KS prije samo nekoliko dana na jednoj televiziji kazao je kako oženio. Naime, kazao je kako se vjenčanje desilo 1. marta te da je proslavljeno u krugu porodice. O tome se sada oglasio na svom zvaničnom Facebook profilu, gdje je objavio i fotografije sa vjenčanja.

“Nisam imao namjeru da objavljujem ovu informaciju na mrežama i u javnost, ali s obzirom na činjenicu da sam u emisiji imao direktno pitanje novinarke, objavio sam javno kako sam se oženio 1. marta. Nakon toga, veliki broj vas mi je tražio da objavim neku sliku, pa evo ih, jedna sa civilnog i jedna sa šerijatskog vjenčanja. Ovim putem se zahvaljujem svima na čestitkama koje ste mi uputili posljednjih dana, uz izvinjenje ukoliko nisam stigao svima pojedinačno odgovoriti.

Zamolio bih medije da se suzdrže od daljih pitanja, pisanja i tekstova na ovu temu, jer želim pokušati privatni život držati što je privatnije moguće. Hvala vam na razumijevanju.

I da, Ramazan mubarek olsun uz dovu Gospodaru da nas uputi i učvrsti na istini, da nam podari snage, primi naša dobra, a oprosti naša loša djela!”, napisao je Zahiragić.

source.ba