Početna Showbiz Trudna Tara Simov se snima dok plače i kuka: Moli samo za...

Trudna Tara Simov se snima dok plače i kuka: Moli samo za jednu stvar!

Bivša zadrugarka Tara Simov broji sitno do porođaja, a sada je sve iznenadila kada je na svom Instagram storiju objavila snimak na kojem plače na sav glas.

Naime, Tara se jadala svojim pratiocima kako se ugojila, te ih je zamolila za pomoć.

– Ko zna kako se smanjuju koljena i listovi neka mi se javi. Danijel mi sve vrijeme priča da nisam debela. Kako se mršavi? – pričala je ona.

Inače, ona se nedavno požalila i na zdravstvene probleme koje su je zadesili u drugom stanju.

– Kamen i pijesak u bubregu tokom trudnoće, iskustva? Umrijeću – napisala je Tara Simov.

Tara i njen izabranik uskoro će postati roditelji djevojčice. Ona je vijest o prinovi objavila na svom Instagramu.

– Postajemo roditelji! Iskreno ne znam odakle bih počela, ni šta bih rekla.. Ko me prati zna da sam se ja još prije par godina pomirila sa činjenicom da možda nikada neću biti majka, shodno nepotpuno razvijenom radu jajnika i materice. Međutim, na slavu moje porodice smo saznali najljepšu vijest na svijetu – počela je ona i dodala:

– 4 mjeseca smo se borili da ostane beba zdrava, jer smo prolazili kroz rizičnu trudnoću i mnoštvo komplikacija, međutim, zvanično je sve u redu! A ja ću našoj bebi, ovako javno obećati da će biti najsrećnije dijete na svijetu! Svaku muku koju smo mi možda prošli, svaku suzu i svaku bol, ti ćeš zaobići! Ljubavi tebi hvala za sav trud i živce zadnji period i najsrećnija sam što si baš TI taj! A za samo nekoliko mjeseci, cijeli svijet je naš, ti, bebče i ja – poručila je Simova.

Izvor: Blic