Početna Rijaliti “TI SI MOJA MEZIMICA, UVIJEK ĆU TI BITI…” Ovo pismo je Zvezdan...

“TI SI MOJA MEZIMICA, UVIJEK ĆU TI BITI…” Ovo pismo je Zvezdan poslao Aninoj ćerki iz zatvora

Kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, u spoljnom svetu iznosti informacije o ponašanju Zvezdana Slavnića tokom petnaestogodišnje veze sa Anom. Ona je ušla u “rat” sa porodicom Slavnić i putem medija ulazi u sukobe sa Zvezdanovim roditeljima.

Milena je sinoć gostovala u emisiji “Amidži šou”, a pred početak emisije je razgvarala sa nama o pismima koje je Zvezdan slao Ani dok je bio u zatvoru. Zamolili smo je da nam pokaže bar jedno od pisama, a prvo koje je izvukla je bilo posvećeno Aninoj ćerki Ivi. Milena nije želela da pročita sadržaj pisma, ali su fotografi uslikali šta je pisalo.

– Puno više za sve što ti kažem i govorim, mene ćeš imati dok god sam živi, bilo da budem ili ne budem sa mamom, ti si moja ćerka, mezimica i ovde kad me pita neko ja kažem da imam troje dece, tebe Saru i Luku. Kao što sam ti rekao imaćeš tatu mamu i brata… Ja ću ti uvek biti tata – piše između ostalog u Slavnićevom pismu Ivi, koje je Kačavenda pokazala medijima.

Podsetimo, Anina ćerka Iva samo je dve godine mlađa od ljubavnice njenog nevenčanog supruga Zvezdana, Anđele Đuričić. Iva je čak i tetovirala Zvezdanovo ime na svom telu, a pored imena je naslikala ključ i katanac u obliku srca.

SRBIJADANAS.RS