Početna Showbiz Pretučen muž Ane Sević: Batine nije dobio slučajno, evo ko je naručio...

Pretučen muž Ane Sević: Batine nije dobio slučajno, evo ko je naručio njegovo prebijanje

Danel Nedeljković, suprug Ane Sević, poznati je beogradski biznismen i važi za veoma pristojnog čoveka. Zbog toga su se svi koji ga poznaju iznenadili kada je pre pet godina brutalno pretučen.

Međutim, ubrzo se otkrilo da je Daniel pretučen zbog Ane, koja je, navodno, Darka varala upravo s njim. A, kao naručilac prebijanja Nedeljkovića označen je Darko Lazić.

 

– Napadači su biznismena sačekali ispred zgrade u kojoj živi. Kad je izašao iz automobila i krenuo ka stanu, batinaši su potrčali ka njemu i udarili ga pesnicom. Daniel je pao, a nasilnici su nastavili da ga šutiraju. Biznismen je jaukao i dozivao pomoć, ali bezuspešno – govorio je tada izvor.

Prema njegovim rečima, nasilnici su posle iživljavanja imali i poruku za tadašnjeg navodnog ljubavnika, a sada supruga Ane Sević.

– Jedan od napadača prišao je Danielu uhvatio ga za glavu i uneo mu se u facu, pa mu navodno rekao: „Odsad pazi čiju ženu je*eš.“ Batinaši su potom pobegli, a prebijeni biznismen je iz straha za život odmah pozvao policiju.

No, kako se tada pisalo, Danielove batinaše angažovao je upravo policijski general, i to na Lazićevu molbu. Posle ovih informacija o ovom događaju više niko nije pisao, pa se ne zna da li je ikada rasvetljen, jer ni Ana, ni Daniel nikada nisu želeli da govore o ovom incidentu.

Suprug Ane Sević pevačici promenio život
Ana Sević i Daniel Nedeljković počeli su da se zabavljaju odmah posle njenog razvoda od Lazića, ali se poznaju više od deceniju, jer su nekada poslovno sarađivali.

Svi koji ih poznaju kažu da su Ana i Daniel jedan od najskladnijih parova. A, pevačica ne krije koliko je srećna pored supruga sa kojim je dobila ćerku Senu i sina Simeona, koji je pre nekoliko dana proslavio prvi rođendan.

scandal.rs