Početna Rijaliti ŠOK CIFRA – ZVEZDANU SKOČIO HONORAR: Slavnić prešišao i Anu i Anđelu,...

ŠOK CIFRA – ZVEZDANU SKOČIO HONORAR: Slavnić prešišao i Anu i Anđelu, procurilo u javnost?!

Gore društvene mreže!

Kada su učesnici rijaliti programa “Zadruga” birali najvećeg foliranta među njima, Zvezdan Slavnić se uplašio da će to biti upravo on i kladio se na to da je ona koja se najviše pretvara njegova devojka Anđela Đuričić.

On je čak na opkladu stavio i svoj nedeljni honorar i tom prilikom otkrio tačnu cifru koju dobija, nakon čega je osvanuo i snimak o honorarima aktuelnog ljubavnog trougla na društvenim mrežama.

– Stavljam svoj nedeljni, eto svih 350 evra dajem da nisam ja – rekao je on tom prilikom, a ovom izjavom je izazvao dosta pažnje budući da je otkrivanje honorara zabranjeno.

Ova Zvezdanova rečenica je podelila publiku. Dok jedni misle da se samo šalio i da zapravo na nedeljnom nivou zarađuje znatno više od 350 evra, drugi smatraju da mu je “i to mnogo”.

“Zveknuti nije zaslužio ni 3 dinara, a ne 350 evra nedeljno”, “Kakav jadnik, busa se mesecima da je neka muškarčina sa velikim honorarom, a on uzima samo 350 evra”, “Ma ljudi nema šanse, veći mu je honorar, vidite da se i Ivana Šopić nasmejala”, samo su neki od komentara.

Podsetimo, njegova bivša partnerka Ana Ćurčić, koja je ušla pošto ju je Zvezdan Slavnić ostavio javno zbog 22 godine mlađe Anđele, u rijaliti je ušla sa navodno nedeljnim honorarom od 2.700 evra, što je takođe navedeno u snimku, ali i to da Anđela ima nedeljni honorar u iznosu od 500 evra, a sada se na društvenim mrežama polemisalo da li je Zvezdanu povećan honorar i o kojoj cifri je reč.

“Zvezdanu sada skočio honorar”, “Zvekiju je honorar zapravo 3500 evra, šalio se on” – pisalo je u komentarima, a jedan gledalac “Zadruge” naveo je i sledeće:

– Najmanji honorar je 1.200 evra. Pošto su njih troje glavna tema u “Zadruzi”, Zvezdan ima 1.700 evra pošto je prvi put tamo, Andjela 2.000 evra, a Ana 2.500 evra – tvrdi jedan od fanova ovog rijaliti programa, a šta je zapravo istina, ostaje nam da saznamo.

Detaljnije pogledajte u videima.

@un_po_2 #zvezdanslavnic #zvezdanslavnić #zvezdanslavnicpsiho #anacurcic #anacurciclavica #andjeladjuricic #fyp #foryou #foryoupage #viral #viralvideo #viraltiktok #popular #popularvideo #popularcreator #tik_tok #zatebe #tik_tok #zatebestrana #zatebestranica #zadruga #zadruga5 #zadruga6 #dejandragojevic #daliladragojevic #filipcar ♬ original sound – Milena Tomic Lenami

srbijadanas.rs