Početna Showbiz Povukao se u ilegalu, a sad uhvaćen sa monasima u Nevesinju: Milan...

Povukao se u ilegalu, a sad uhvaćen sa monasima u Nevesinju: Milan scenu zamijenio manastirom, ima bradu i dugu kosu!

Pjevač Milan Stanković posljednjih nekoliko godina povukao se iz javnog života i posvetio crkvi, te se više puta nagađalo da je postao iskušenik u manastiru Podmaine kod Budve.

Milan je sada prisustvovao na predavanju u Nevesinju, gdje su pored njega prisustvovali i brojni vjernici i sveštena lica. Kako domaći mediji prenose, Milan često obilazi manastire i pomaže sveštenicima.

Inače, Milan je na predavanje došao u pratnji oca Rafaila Bojovića, koji je pričao na temu “Krst”.

– Otac Rafailo (Boljević), iguman manastira Podmaine, sinoć je u Kino sali Centra za kulturu „Nebojša Glogovac“ održao predavanje na temu „Krst – znak pobjede“. „Krst Hristov, kao znamenje pobjede nad smrću, priprema nas za radosno proslavljanje Pobjednika nad adom i smrću“, naveo je otac Rafailo. „Hristov učenik pravilno nosi svoj krst onda kada uvidi da su upravo ove, a ne druge, njemu poslane nevolje neophodne radi njegovog prosvećenja u Hristu i spasenja“, objasnio je iguman Rafailo i dodao, da krst koji Bog da je naš krst i ako ga prihvatimo to je magnet za primanje blagodeti – stoji u opisu Fejsbuk stranice “Centar za kulturu “Nebojša Glogovac” Nevesinje”.

Stanković je sjedio u prvom redu, sav u crnom, sa dugom kosom i bradom.

Takođe, Milan je na svom Instagramu objavio u popodnevnim časovima na svom Instagram storiju snimak iz manastira Nevesinje.

Inače, Milan Stanković prije nekoliko godina se posljednji put pojavljivao u javnosti i tada je imao potpuno drugačiji imidž.

ekskluziva.ba