Početna Rijaliti ‘GAĐALA JE MENE I SVOJU KĆERKU’ Zvezdanova majka brutalno urnisala bivšu snahu...

‘GAĐALA JE MENE I SVOJU KĆERKU’ Zvezdanova majka brutalno urnisala bivšu snahu Anu: Gađa pepeljarama i telefonima kad joj dođe žuta minuta

Odnos bivših supružnika Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića u “Zadruzi” trese region, a sada se za medije oglasila Slavica, Slavnićeva majka, i otkrila svoju stranu priče.

Zvezdanova majka je progovorila o sukobima među Anom i Zvezdanom, a onda je otkrila da ju je Ana navodno dva puta i fizički napala i gađala je stvarima koje su joj bile pri ruci.

Ja sam četiri godine živela sama sa njom i sa decom. Ne bih baš da se pohvalim sa tim odnosom. Ona je vrlo čudna osoba kada je uhvati ta njena žuta minuta, to je bukvalno spasavaj se ko može. Da li je pepeljara pri ruci ili telefon, ona je u stanju da gađa. Gađala je tako mene i svoju ćerku, pa smo se mi izmakle. Ima u sebi strašnu agresiju. U par momenata se tamo (u “Zadruzi”) videlo kada je krenula da vrišti na Zvezdana, da histeriše i kada je gurnula Anđelu. E to je Ana, a ljudi to nažalost ne znaju – rekla je Zvezdanova majka, a zatim je novinarka konstatovala da su Ana i ona u nekom trenutku imali fizički okršaj.

– Krenula je (na mene), ali njena majka je jednom bila tu, pa je skočila na nju. Drugi put sam ja bila bezobrazna, pa sam rekla: “Ajde slobodno, samo me udari, pa ćeš da vidiš” – rekla je Slavica, a onda je otkrila kakav je odnos Zvezdan imao sa Aninom decom.

– Odličan, imao je bolji odnos nego sa svojom ćerkom. On je vodio Ivu (Aninu ćerku) na splavove, vozio je u 5-6 ujutru, išao po nju, razvozio je njene drugarice. Šta god joj je bilo na pameti, on je bio tu – rekla je Zvezdanova majka.

Mama Slavica je otkrila da nije dala blagoslov Ani da uđe u “Zadrugu”.

Ma koji crni blagoslov, ona nije normalna uopšte. Ni od dece svoje nije dobila blagoslov, ni od mene, ni od Zvezdanove ćerke. To je van pameti – rekla je Slavica.

Autor: pink.rs