Početna Showbiz Sa odvratnom Marijom ne bih ni kafu popio: Aca Lukas opleo po...

Sa odvratnom Marijom ne bih ni kafu popio: Aca Lukas opleo po Zvezdama Granda, nije štedio Šerifovićevu!

Aca Lukas je burno reagovao na nedavnu izjavu svog kolege Đorđa Davida, koji mu je u jednom intervjuu poručio “da nije dobro da pljuje izvor iz kog je nekad pio vodu”, misleći na njegove komentare upućene na račun stručnog žirija i takmičenja “Zvezde Granda”.

– Nisam pio nikakvu vodu ni sa kakvog izvora i odatle se vode nisam napio. Ja sam godinama sjedio u “Zvezdama Granda” za džabe, misleći da to treba da uradim kao prijatelj. Mislio sam i da su ostali radili za džabe, ali jedina budala sam bio ja. Đorđe David je duplo kraće od mene u žiriju, tako da vjerujem da još nije ušao u priču. Tamo sam bio osam godina, pa nisam ukapirao kakvi su to prevaranti. Tako da će mu trebati još jedno dvije-tri godine da ukači o čemu se radi.

Aca Lukas iskren: Ne znam koliko košta hljeb, niti metar drva!

– Nema on da zna šta je meni. Ja sam za njega vasionski brod. On je mnogo kratko u “Zvezdama Granda” da bi ukapirao sve. Njegovo je da ćuti i da sluša šta ja pričam ili da se pravi blesav i da ne brani ono što ne zna. To da ću se ja možda nekad vratiti u žiri su njegove halucinacije – rekao je Lukas za Kurir, a onda osuo paljbu i na Mariju Šerifović:

– Gdje da se vratim? Da se vratim i sjednem pored odvratne Marije Šerifović? Ne bih sa njom sjeo ni kafu da popijem u istom restoranu, a ne u žiriju da sjedim, niti s bilo kime. Kad bi ih vidio na drugom kraju restorana, odmah bih izašao napolje. Nikad, hvala – poručio je on.

ekskluziva.ba