Početna Rijaliti “JADNA JE I JEFTINA” Nakon što su Zvezdan i Anđela napali rijaliti...

“JADNA JE I JEFTINA” Nakon što su Zvezdan i Anđela napali rijaliti učesnicu, oglasila se njena mama i žestoko ih ponizila

Tokom sinoćne emisije “Pitanja gledalaca” Ana Ćurčić je rekla da je jedina prava devojka u Beloj kući za Bilala Brajlovića, Ana Spasojević sa kojom je porazgovarala o tome.

Međutim nakon saznanja da je dve Ane razgovarale, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić su prebacili Spasojevićevoj kontakt sa Ćurčićevom jer smatraju da je ona samo njihova prijateljica, te je u Beloj kući nastao haos.

Tim povodom stupili smo u kontakt sa majom Ane Spasojević, Slađanom koja nam je prokomentarisala ovu situaciju i oplela po Anđeli.

– Iskreno ne vidim razlog čemu zameranja Anđele i Zvezdana prema Ani. To što je Ana dobra sa njima i podrška im je u svemu kroz šta prolaze ne daje njima za pravo da odlučuju ili da se mešajuu to sa kim ce Ana da pije kafu, ili ti da razgovara. To što je Ana Ćurčić imala loše mišljenje o Ani, to je zato jer je nije upoznala. Međutim sad kad je upoznala i uvidela da je Ana sasvim normalna devojka, mislim da je to najviše pogodilo Anđelu i Zvezdana. Opet se vraćam na to da Ana nije vezana ni za koga od njih dvoje i slobodno može da komunicira sa kim hoće i kad god to ona hoće. – rekla je Slađana pa dodala:

Ponosna sam na Anu jer je prava gospođetina, i stvarno ne vidim čemu potreba njihove ljutnje. Anđelu niko ne voli sem moje Ane. Ona je meni sva onako jadna i jeftina, prava je Helga – dodala je Slađana.

Sa druge strane, Zvezdan je doneo odluku da nakon “Zadruge” počne da živi sa Jovanom Tomić Matorom, dok je Anđela oberučke prihvatila da makar vodi računa o njegovom psu, a više detalja o tome saznajte u odvojenom tekstu.

Blic.rs