Početna Rijaliti Slavnićeva tetka iznijela šokantne tvrdnje: Anina kćerka je istetovirala Zvezdanovo ime, on...

Slavnićeva tetka iznijela šokantne tvrdnje: Anina kćerka je istetovirala Zvezdanovo ime, on voli mlađe?

Žena koja se predstavila kao Zvezdanova tetka Dragana iznijela je šokantne tvrdnje o odnosu Slavnića i kćerke njegove nevjenčane supruge Ane Ćurčić.

Ona tvrdi da je Anina kćerka istetovirala svog očuha na ruci, i aludirala na to da je Zvezdan imao nešto više sa svojom pastorkom.

– Zvezdan voli mlade djevojke. To je malo nejasno i nelogično da djevojka koja ima 22 godine napravi tetovažu posvećenu očuhu. Ana stalno govori kako je ona svoju djecu vaspitala, kako je mogla da joj dozvoli da stavi tetovažu očuha? Ta djevojka što tetovira je čak i izjavila da joj je ona ostala 50 eura dužna – ispričala je žena koja se predstavila kao tetka Dragana za Hype TV.

Podsjećamo, Ana je Zvezdana napala nedavno u “Zadruzi” tokom svađe koju su imali, pa je pokušavala da ga natjera da prizna šta je radio s njenom kćerkom.

– Reci, Zvezdane, sad ako smiješ zbog čega je moja kćerka istetovirala tvoje ime?! Je l’ smiješ da priznaš? Ako ne smiješ, mogu ja da pričam o tim detaljima bez problema. Ne plašim te se, ali znam da, kada bih progovorila o tome, ti bi momentalno izašao iz rijalitija.

– Pobjegao bi udarajući se petama u d.pe od bijesa i straha. To ću i da uradim jednom, samo me povuci za jezik! Mnogo ima detalja o tome, nacija bi se šokirala i zgrozila, ali imam toliko poštovanja i ljubavi prema svojoj djeci da mi ne pada na pamet da njih izlažem bilo kakvom stresu zbog tvojih afera, nenormalnog ponašanja i nasilja. Nismo završili, treba da me se paziš i ti i ova tvoja balavica – urlala je tada Ana, a Slavnić je ćutao.

Izvor: Telegraf.rs