Početna Rijaliti Ker poltronski, nekada se znalo kome je gdje mjesto… Vladimir Tomović žestoko...

Ker poltronski, nekada se znalo kome je gdje mjesto… Vladimir Tomović žestoko udario na Lepog Miću zbog sukoba sa Miljanom!

Vladimir Tomović, bivši rijaliti učesnik iako više nije dio “Zadruge” često se oglašava na svom Instagram profilu i komentariše aktuelne situacije u istom.

Tomović je izrevoltiran Mićinim ponašanjem u rijalitiju, tačnije sukobom koji se desio sa Miljanom Popović, gdje je Lepi Mića pljunuo svoju rijaliti cimerku, prokomentarisao na žestok način i istakao da se nekada znao red u kući, dok je on bio učesnik “Zadruge”.

– Čujem da je ovaj matori bijednik neku djevojku danas uhvatio za vrat i pljunuo u usta. Nekada se znalo kome je gdje mjesto u “Zadruzi”. Psa sam otjerao na drugi kraj stola. Do moje diskvalifikacije prišao nije kraju stola. Ker poltronski – napisao je bijesno Vladimir.

Podsjetimo, Vladimir je bio diskvalifikovan iz četvrte sezone spomenutog rijalitija jer je ucjenjivao produkciju. On je imao zakazano ročište, koje je odloženo, u šta je on bio i te kako upućen, ali je i dalje nastavljao da ucjenjuje produkciju i da pravi dramu. Zbog kršenja pravila, Vladimir je, odlukom Velikog šefa, diskvalifikovan, a o tome su bili obaviješteni i zadrugari u Bijeloj kući.

Izvor: Kurir