Početna Rijaliti JOVANI JEREMIĆ BIĆE DODATA JOŠ JEDNA TUŽBA: Zerina Hećo se oglasila sa...

JOVANI JEREMIĆ BIĆE DODATA JOŠ JEDNA TUŽBA: Zerina Hećo se oglasila sa novim informacijama i evo šta planira da uradi sa novcem od presude

Bivša rijaliti učesnica Zerina Atina Kandola, auditorijumu poznatija kao Zerina Hećo, tužila je voditeljku televizije Pink, Jovanu Jeremić zbog toga što je u svojoj emisiji, u isti koš sa prostitutkama, stavila starlete i učesnice rijalitija, te se u Jutarnjem programu između ostalog, pojavila i Zerinina fotografija.

Prvo ročište održano je u novembru prošle godine, kada se pojavila samo Zerina sa suprugom Karlosom, i zahtevala od voditeljke javno izvinjenje.

Ipak, danas je situacija drugačija, a na drugom ročištu pojavile su se i voditeljka i bivša rijaliti učesnica.

– Ne želim da komentarišem suđenje, Zerina nije nigde pomenuta u Jutarnjem, ona uopšte nema osnova za ovo što radi. Ona je samo htela popularnost preko mog imena i neću uopšte da sudelujem u svemu tome. Idem da odradim ovo što je do mene, dalje uopšte neću da komentarišem. Nije pomenuta u emisiji, kapiraš? Išla je samo slika njena za neku totalno drugu temu, o starletama kao što je išla i Sorajina, Stanijina koje su moje prijateljice i žene koje poznajem, i šta je sad trebalo svaka da ide i da tuži – rekla je Jovana Jeremić za “Srbiju Danas”.

Rijaliti učesnica se ovim povodom oglasila na svom profilu na društvenoj mreži.

– Tuženoj će već sutra biti dodata na tužbu izjava da ovo radim zarad novca i sticanja popularnosti preko nje. Dodato na slučaj: Duševna bol. Još jednom hvala na podršci. Sav dokazni materijal je u video izdanjima. Novac od presude se daje u dobrotvorne svrhe – objavila je Zerina na Instagramu.

blic.rs