Početna Rijaliti “Gubi se, mrzim te” – Anđela ponovo ona stara: Konačno progledala na...

“Gubi se, mrzim te” – Anđela ponovo ona stara: Konačno progledala na oči povodom Zvezdana

Sve sipričala direktno u vrtu.

Anđela Đuričić, lepotica iz Zadruge, razgovarala je sa Drvetom Mudrosti.

Ona nastavlja po starom, te nije krila svoju sreću jer je pronašla ljubav uz bivšeg zatvorenika Zvezdana Slavnića. Preko drveta je porazgovarala sa produkcijom o svim aktuelnim dešavanjima u Zadruzi.

– Drvo ja sam se sada probudila, a Zvezdan je odmah došao. Vidim da nedostajem Zvezdanu, on stalno dolazi kod mene, a danas mi uopšte nije dan, a on je tu da ga ulešpša – krenila je Anđela.

– Zvezdan i ja smo super, imamo miran odnos. Lakše nam je, nemamo toliko pitanja, i sada nam je lagano. I on i ja se trudimo jedno oko drugog, on meni sada donosi da jedem i to mi baš znači. Sa druge strane Ana i ja ne komuniciramo uopšte, ranije smo se svađali, a sada ne komuniciramo, jer ona i Zvezdan rešavaju svoje porobleme, ona njega provocira, on jako ružno reaguje. Ona govori da ga nijedna žena neće čuvati kao ona, po tome vidim da ima emocije, ali ona ne mene svakako ne utiče, a on kada ima problema on je nervozan. Nadam se njihvom normalnim razgovorima i da će ona imati sreću, a njegova sreća je kraj mene. – rekla je Ana.

– Kakav je tvoj odnos sa Anom Spasojević? – upitalo je Drvo.

– Ona se meni nije javila juče posle komentara. Njoj je Ćurčićeva rekla da je bezlična a onda ju je sinoć nahvalila, i rekla da je ona prava za Bilala. Meni nije jasno to, šta se tu dešava, nije mi jasno što je ona pričala sa Anom Ćurčić. a ovamo priča sa mnom i sa Zvezdanom. Meni nije jasna moja Ana, šta je ona tražila kod nje, a potom i pitanje o mom dečku. Vreme će pokazati, deluje mi šta god da se desi, ona je uvek bila uz mene, ali sada mi je čudnio šta se sve dešavalo. Ja sam nju zaista zavolela, ali ne bih volela da se to prijateljstvo naruši, ja u afektu kažem svaša, a njoj sam rekla gubi se, mrzim te – rekla je Ana.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

sd.rs