Početna Showbiz Zaljubljeni do ušiju! Čenga pod ruku sa novom djevojkom stigao na promociju...

Zaljubljeni do ušiju! Čenga pod ruku sa novom djevojkom stigao na promociju pjesme: Majka Andreane Čekić ne skida osmijeh sa lica

Pobednik jednog do serijala emisije „Nikad nije kasno“ Amer Čengić Čenga obradovao je publiku danas novom pesmom. Tim povodom roker je organizovao promociju u jednom prestoničkom lokalu gde su se okupili mediji i gosti.

Čenga je na promociju stigao u pratnji nove devojke Sonje Čekić, inače majke pevačice Andreane Čekić sa kojom je već nekoliko meseci u vezi.

Zaljubljeni par je sa osmehom na licu odmah pozirao okupljenim fotoreporterima, a ovo je ujedno i prvi put da su se oni zajedno pojavili na javnom događaju.

Kako smo saznali, na promociju su pozvane i brojne javne ličnosti, pa će večeras Čengi podršku pružiti voditelj emisije „Nikad nije kasno“ Žika Jakšić, pevači Andreana Čekić, Vanja Mijatović, Aleksandra Mladenović i mnogi drugi.

Podsetimo, ekipa naše redakcije svojevremeno je kontaktirala pevača, ali on nije tada želeo da se oglašava po pitanju svog ljubavnog života.

-Čini mi se da nemate moju izjavu o tome. Ne želim da komentarišem– rekao je tada Čenga jednom prilikom za Grand.

grand.nova.rs