Početna Showbiz Imali smo problema: Prvo zajedničko oglašavanje Lune Đogani i Marka Miljkovića nakon...

Imali smo problema: Prvo zajedničko oglašavanje Lune Đogani i Marka Miljkovića nakon navoda da se razvode

Bivši zadrugari, a sada Jutjuberi, Luna Đogani i Marko Miljković odlučili su da prekinu medijsku ilegalu i konačno progovore o njihovom odnosu.

Naime, oni su se oglasili zajedničkim saopštenjem i to na svom Jutjub kanalu, gdje su otkrili pravu istinu i šta se to zapravo dešava.

– Mi ne prikazujemo na mrežama sve iz našeg odnosa naravno. Imali smo par problema što smo i naglašavali. Ono što jeste problem jeste što je Mia često bolesna i dosta izostaje iz vrtića. Mi smo se fokusirali posljednjih dva, tri mjeseca na njeno zdravlje. Nažalost, otkrili smo da ima treći uvećani krajnik, koji smo riješili da odstranimo, jer kažu da je lakše kada su mali. Mi smo imali opravdani izostanak, mi ovim demantujemo sve navode da se razvodimo – počela je Luna, a onda se Marko nadovezao:

– Luna je i dalje moja žena, neki bi voljeli da jeste, neki da nije – dodao je Marko.

– Mi se gotovo ne razdvajamo. Mislim da ljudi koji nas znaju, nisu vjerovali u to – rekla je Đoganijeva.

Luna Đogani i Maro Miljković danima su u žiži interesovanja zbog svog odnosa, koje je privuklo veliku pažnju na dan njenog rođendana, 8. marta. Miljković supruzi nije čestitao rođendan na mrežama, a nije se pojavio ni na proslavi istog.

  Izvor: Telegraf.rs