Početna Rijaliti DOKUMENT DIREKTNO IZ MUPA: Procurila slika Zvezdana Slavnića iz perioda kada je...

DOKUMENT DIREKTNO IZ MUPA: Procurila slika Zvezdana Slavnića iz perioda kada je uhapšen, jedan detalj upada u oči

Zvezdan Slavnić priveden je u policijsku stanicu gde je, kako se navodi, dao iskaz nakon što ga je nezakonita supruga Ana Ćurčić navodno optužila.

Tačan razlog privođenja još nije poznat jer ni on, a ni ona o tome ne govore pred kamerama rijalitija.

– Ne znam šta se desilo – pravdala se Ana kada je Zvezdan zvao da se obračunaju nakon što se vratio na imanje.

Slavnić je osuđivan u Srbiji zbog ubistva Olivera Jovanovića 1998, kao i 2010. zbog trgovine narkoticima. On je višegodišnje kazne odležao u KPZ Valjevo i Sremska Mitrovica, a pre pet godina je izašao na slobodu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @samoposmatramo1

U martu 1998. u klubu “Četiri sobe” upucao je Olivera Jovanovića, koji je preminuo posle 12 dana, a navodni motiv pucnjave je bila svađa oko Ksenije Pajčin, Zvezdanove tadašnje devojke. Zbog toga je osuđen na devet i po godina, ali je nakon osam godina amnestiran. Tokom slobodnog vikenda 2002. izazvao je incident jer je udario vlasnika jednog restorana. Protiv njega je pre dve godine godine podneta krivična prijava zbog napada na policajce i uznemiravanja, pošto ga je komšinica prijavila zbog psa.

U KPZ Sremska Mitrovica odslužio je skoro trogodišnju kaznu zbog trgovine narkoticima, nakon što je kod njega pronađeno 150 grama heroina. Uhapšen je 2008. i mediji su tada navodili da je član beogradsko-kruševačkog klana.

Sada je u javnost isplivala fotografija Zvezdana Slavnića. Ono što se prvo može uočiti jeste da se dosta promenio i da je nepepoznatljiv.

kurir.rs