Početna Rijaliti KĆERKA ANE ĆURČIĆ JE U VEZI SA FUDBALEROM, EVO KAKO IZGLEDA IVA...

KĆERKA ANE ĆURČIĆ JE U VEZI SA FUDBALEROM, EVO KAKO IZGLEDA IVA KOVAČEVIĆ (FOTO)

Ana Ćurčić nedavno je postala stanovnik velelepnog imanja u Šimanovcima da bi se javno obračunala sa nevenčanim suprugom Zvezdanom Slavnićem koji ju je pred kamerama rijalitija prevario sa dve decenije mlađom Anđelom Đurić.

Njen ulazak napravio je pravu pometnju u Beloj kući, a mnoge zanima kako izgledaju sin i ćerka Ane Ćurčić koje je dobila u prvom braku.

Prelepa mlada dama se zove Iva i izgledom veoma podseća na majku. Sudeći po Instagramu profilu, Iva je ranije trenirala odbojku, dok sada radi u Aninom kozmetičkom salonu.

Anina naslednica je aktivna na društvenim mrežama, gde je otkrila da je u ljubavi sa fudbalerom Partizana Nemanjom Jovićem.

Iva emocije prema sportisti pokazuje redovno, a i on nju često obraduje nesvakidašnjim iznenađenjima, čime se ona hvalila na Instagramu. Tako je i srce koje je fudbaler podelio mnogima zapalo za oko. Govori se da je fudbaler do ušiju bio zaljubljen u nju i da je zbog toga namenio drugu polovinu srca za nju.

– “Kao med si”, “Sve pohvale tvojoj majci Iva”, “Samo jako i hrabro, prevazići ćete sve ovo i rešiti se konacno dotičnog” – nizali su se komentari!

pulsonline.rs