Početna Rijaliti ANĐELIN OTAC I ACA BULIĆ SMISLILI PAKLENI PLAN?! Ovo su detalji njihovog...

ANĐELIN OTAC I ACA BULIĆ SMISLILI PAKLENI PLAN?! Ovo su detalji njihovog razgovora – ujedinjeni protiv Zvezdana

Đuričić nikada neće dozvoliti da njegova ćerka bude sa Slavnićem!

Roditelji Anđele Đuričić koja je u “Zadruzi” u vezi sa Zvezdanom Slavnićem navodno su kontaktirali su bivšeg dečka Ane Ćurčić kako bi spasili svoju ćerku od njenog dečka.

Aca Bulić rešen je da spase Zvezdanovu bivšu nevenčanu suprugu i svoju bivšu devojku Anu Ćurčić i ne dozvoli joj da poklekne. Sa druge strane, Anđelina porodica ne podržava Anđelinu vezu i neće dozvoliti da napolju bude sa Slavnićem.

Navodno, Bulić i Anđelin tata Veliša čuli su se telefonom kako bi napravili plan da se reše Slavnića i odvoje ga od Ane i Anđele.

– Veliša ne zna šta će više od muke, Anđelina mama uopšte nije dobro, pogotovo nakon što je Zvezdan ispolivao i udario po glavi Anđelu. Đuričić je došao u Beograd i išao u policiju da prijavi Zvezdana, ali nije mogao ništa konkretno da učini, jer su mu u policiji rekli da Anđela lično mora da prijavi nasilje. Preko jednog poznatog biznismena Veliša je našao broj Ace Bulića i pozvao ga je. Anđelin tata je otvoreno rekao Aci da nikada neće dozvoliti da njegova ćerka bude sa Zvezdanom kada izađe iz rijalitija. Dugo su pričali i napravili su dogovor. Veliša se nada da će Aca u nekom momentu ući u rijaliti i rekao mu je da Anđeli kaže da su se videli i da su loše zbog nje, te da mora da se iste sekunde skloni od Zvezdana. Takođe je Anđelin tata zamolio Acu da nagovori Anu da prijavi Zvezdana za nasilje, jer će on za ruku odvesti ćerku u policiju. Ma, čovek je u užasnom stanju, ona da zna samo pet posto šta se dešava napolju ne bi joj bilo dobro – otkrio je navodno izvor za “Svet” i dodao:

– Veliša je konzervativan čovek, sve ovo što se dešava u “Zadruzi” za njega je ogromna bruka. Zvezdan mu je ukaljao ćerku, još je ponižava najstrašnije. Da nema kamera verovatno da bi je maltretirao, kao što je i Anu – rekao je izvor.

POVEZAN VIDEO:

https://youtu.be/zd1XzKcRJxA

SRBIJADANAS.RS