Početna Showbiz Ana Korać prvi put poslije porođaja o partneru, majčinstvu i planovima za...

Ana Korać prvi put poslije porođaja o partneru, majčinstvu i planovima za budućnost

Ana Korać bez dlake na jeziku progovorila o partneru, o pažnji koju dobija od njega, pa otkrila i kako njih dvoje funkcionišu kao roditelji. Ana je priznala da joj nespavanje ne pada teško budući da joj svaki proveden trenutak sa sinom mnogo znači i da se tako sve više upoznaju.

– Prije svega, hvala na pitanju, odlično se osjećam, baš onako kako sam i zamišljala, srećno, blagosloveno i ispunjeno. Roditeljstvo u ženi budi najvrednija osjećanja. Moje srce, duša, kompletno biće je posvećeno sinu, koji je centar mog svijeta. A bebac je predobar, mio, sladak i malen. Upoznajemo se polako, obožavamo i slušamo, i ja njega i on mene. Što se nespavanja tiče, to su one slatke muke o kojima je i meni moja majka govorila. Sad je potpuno razumijem. Hvala bogu, sin je poslušan, spava lijepo i obaveze oko bebe, bilo danju ili noću, ne padaju mi teško. Čim se probudi, odmah reagujem i brzo ga uspavam. Prilagodili smo se, pa i ja spavam kad spava i beba. U međuvremenu završavam i ostale obaveze, ali beba mi je prioritet.

Da li ti neko pomaže oko sina ili sve sama postižeš?

– Samo kad je to neophodno. Ne mogu da kažem da nemam pomoć, ali sve obaveze oko sina završavam sama. Ne želim da se razdvajam od njega, već mu u svakom trenutku pružam ljubav i pažnju. Naravno, mama mi je uvijek najbolji savjetnik i njena pomoć zlata je vrijedna.

Da li si se plašila prvog kupanja, da ti sin ne isklizne iz ruku, kao što mnoge mame imaju na početku strah?

– Imala sam sreću da sam to naučila od pravih profesionalaca, pa, samim tim, nisam imala strah. Sve sam brzo naučila. Obaveze oko sina nisu teške, naprotiv, uživam i dok ga kupam, prepovijam, oblačim. Svaki minut mi je zabavan, lijep, čaroban, baš kao i on.

Uključuje li se tata u obaveze prema sinu? Da li si ga naučila da mijenja pelene?

– Naravno! Tata je najvažnija figura. Sin je isti tata, presladak. Mi imamo naše rituale, naš mir i tempo. Uigrani smo oboje oko sina i vjerujte da savršeno funkcionišemo.

Pohvalila si se na Instagramu da te partner obasipa poklonima. Da li te svaki dan iznenadi nečim?

– Lijepo je kada pored sebe imate muškarca koji vam pričinjava zadovoljstvo stvarima koje svakoj ženi prijaju. Poznato je da volim plišane igračke, cvijeće, slatkiše. To su sitnice koje nas, žene, raznježe, pa sam željela da podijelim s ostalim damama. Naravno da ne dobijam poklone svakoga dana. Za mene su najvažniji pokloni ljubav, poštovanje, to je ono što dobijam svakoga dana i u čemu, kao žena i majka, uživam.

Bila si u top-formi za vrijeme trudnoće. Da li si sada zadovoljna kako izgledaš. Treniraš li?

– Da, naravno! Polako se vraćam u formu. Ja ne mogu da ne vježbam. Doduše, i obaveze oko kuće i djeteta su takve da sam aktivna od jutra do mraka.

Jeste li isplanirali prvo zajedničko putovanje s sinom i koja je destinacija u pitanju?

– Naravno! Još malo da otopli i ići ćemo u moju rodnu Ivanjicu, a potom ćemo obići i Manastir Tumane. Svakako, biće i ljetovanja, ali zasad ne znam destinaciju, svakako ćemo vas obavijestiti.

Da li kuhaš ili imaš pomoć u kuhinji?

– Imam pomoć, ali i ja umijem da skuham ručak i jedva čekam bebac da počne da jede čvrstu hranu. E tada ima tek da kuham.

Koji su ti planovi za dalje? Kada ti sin malo poraste, šta planiraš da radiš?

– Imam mnogo planova. Otvorila sam firmu za marketing i tome ću biti maksimalno posvećena. Tu je i spa centar “My spa”, koji vodim, a u planu su mi još neki ozbiljni projekti. Planova ima i sigurna sam da ću sve obaveze da uklopim i da ću ih zajedno sa sinom realizovati.

Znamo da si obučena u brendirane stvari od glave do pete. Da li ćeš i sina tako oblačiti, po posljednjoj modi?

– Oblačim ga kao što sve majke oblače svoju djecu. Tako radim sad i radiću ubuduće. Ne robujem brendovima, volim kvalitetne stvari, ali ne ističem ih ja, već oni koji pišu o meni. To sve razumijem. Rijetko kada govorim o materijalnim stvarima i možda ljudi imaju pogrešnu sliku o meni zbog toga što sam često reklamirala neke odjevne kombinacije, ali to je bila poslovna saradnja. Moj sin raste u normalnoj porodici, u kojoj se cijene prave vrijednosti, i trudiću se to da se potencira.

Da li ćeš sinu dozvoliti da sam bira djevojku, ženu ili ćeš se miješati? Kakva ćeš biti kao svekrva?

– Uh, ovo je tako daleko jer dok on poraste, mnoge stvari će da se promijene. Drago mi je da ima mnogo beba i samo tako neka se nastavi. Voljela bih da moj sin bude srećan, a mi, kao roditelji, nećemo mu se miješati u izbor partnera. Što se svekrve tiče, sigurno ću biti najbolja jer smatram da, ako volim svog sina, treba da volim i poštujem njegov izbor, životne saputnice ili majku njegove djece. Možda ne bude želio da se oženi (smijeh).

Izvor: Republika.rs