Početna Showbiz OTKRILI ISTINU O RAZVODU! Luna i Marko se oglasili oko bračnih problema:...

OTKRILI ISTINU O RAZVODU! Luna i Marko se oglasili oko bračnih problema: “Nećemo da plačemo, tako se zadesilo!”

Luna Đogani i Marko Miljković danima su u žiži interesovanja zbog svog odnosa, koje je privuklo veliku pažnju na njen rođendan, 8. marta.

Podsetimo, Miljković supurzi nije čestitao rođendan na mrežama, a potom je usledio još veći šok kada se nije pojavio na njenoj proslavi.

Kako se nagađa, njihov brak je u krizi, te na njihovim mrežama već duže vreme nema zajedničkih objava. Ipak, sada su se oglasili na svom Jutjub kanalu gde su otkrili šta se zapravo dešava.

– Mi ne prikazujemo na mrežama sve iz našeg odnosa naravno. Imali smo par problema što smo i naglašavali. Ono što jeste problem jeste što je Mia često bolesna i dosta izostaje iz vrtića. Mi smo se poslednjih dva, tri meseca na njeno zdravlje. Nažalost, otkrili smo da ima treći uvćani krajnik, koji smo rešili da odstranimo, jer kažu da je lakše kada su mali, Mi smo imali opravdani izostanak, mi ovim demantujemo sve navode da se razvodimo – počela je Luna.

– Luna je i dalje moja žena, neki bi voleli da jeste, neki da nije. Nećemo da plačemo oko Mijinog zdravlja, tako se zadesilo – dodao je Marko.

– Mi se gotovo ne razdvajamo. Mislim da ljudi koji nas znaju, nisu verovali u to – rekla je Đoganijeva.

Detaljnije u videu ispod teksta.

srbijadanas.rs