Početna Rijaliti NOVI KARAMBOL U ZADRUZI! Car brutalno udario na Pecu, izvrijeđao ga najstrašnije,...

NOVI KARAMBOL U ZADRUZI! Car brutalno udario na Pecu, izvrijeđao ga najstrašnije, zamalo došlo do tuče – obezbjeđenje doletjelo

Filip Car ušao je u žestok konflikt s Predragom Lazićem Pecom, a u jednom trenutku svađa je dobila ozbiljnije razmere, te je obezbeđenje moralo da reaguje.

– Kod mene u gradu imaš ljude koji nisu zebru prešli nepropisno, a niko ne može da ih gleda očima, jer im iz očiju viri zlo. Ja jedino u životu nisam prošao u školi. Ti si alavac, podlac, manipulqator. Vidim te dok glledaš kako da uzmeš hranu sa svake proslave. Ti si sujetan. Od prvog dana imaš kompleks od mene. Cinkarošu jedan – kazao je Car.

– Ne, mislim da je obrnuto. Ja sam tebe ignorisao. Kad nešto kažem, to je moje mišljenje – istakao je Peca.

– Ti ćeš 2038. godine imati prvu devojku – istakao je Car.

– Samo me zanima zašto sam ja cinkara? – upitao je Peca.

– Rekao si mi da je ukrala upaljač, a nismo bliski, dok ti je ona drugarica. Ti si prvi ovde pljuvao devojke. Za Milicu si juče rekao da je ku*va, a družiš se sa njom – istakao je Car.

– Kad ti govoriš da su devojke ku*ve sa kojima si bio, mogu samo da zamislim kakav si prema devojkama i porodici napolju – istakao je Peca.

– Ti si etiketiran kao nasilnik, maletretiraš brata ovde – istakao je Car.

– Nemoj samo da te ja uvredim, da vidiš kako je. Ti si taj koji meni vređa mamu i tatu mesecima ovde. Je*em li te u usta – rekao je Peca.

– Koga ćeš ti? Neca i ti ste jednojajčani go*nanci – kazao je Car.

– Ti si obično đubre – rekao je Peca.

– Ajde komunalac – kazao je Car.

– Ja kao komunalac čistim takvo đubre kao što si ti – istakao je Peca.

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

kurir.rs