Početna Zanimljivosti ISPRIČAO KAKO MU JE ŽENU PREOTEO KUM I ZAPALIO REGION: Došao on...

ISPRIČAO KAKO MU JE ŽENU PREOTEO KUM I ZAPALIO REGION: Došao on iz Njemačke pun para, i vidim ja ona mene nešto izbjegava… (Video)

Nešto slično “Predigri za brak” filmu u kojem je glavnog lika pratilo prokletstvo da svaka žena sa kojom bude intiman pronađe “jednu pravu ljubav” u drugom muškarcu, i Dominiko iz Pougarja kod Travnika dijeli sličnu sudbinu.

Naime, Dominiko Poplašen iz malog mjesta kod Travnika u Bosni i Hercegovini nasmijao je mnoge kada je ispričao da je za žene očigledno amajlija za ljubav pošto svaka, nakon susreta sa njim nađe svoju srodnu dušu.

– Žene, društvo i kafana to mi ne diraj – kaže Dominiko kroz smijeh prepičavajući jednu zanimljivu priču iz svog života, da mu je ženu oteo kum.

Jednom prilikom, umalo je ostao bez kuma i to zbog žene.

– Imao ja 20 godina tada… došao meni kum iz Njemačke, sa parama. A ja u to vrijeme imao djevojku, mada i neki problem sa zdravljem, i vidim ja stalno je pitam da mi pomogne, da me vozi u bolnicu, ali ona nešto ne može. I ajde odemo mi jednu noć u kafanu, ona i ja i kum. Tu noć se mi nešto posvađali, kad ode izgleda ona sa njim – kaže ovaj mladić za Jutjub kanal Auslanderi objašnjavajući da mu je kum kasnije sve priznao, ali da nije želio da prekši muški kodeks.

https://youtu.be/QtLoLBBSdJM

haber.ba