Početna Showbiz Karleuša javno ponizila Cecu, Daru i Anu kao niko do sad: “Drogirane...

Karleuša javno ponizila Cecu, Daru i Anu kao niko do sad: “Drogirane falširaju i bauljaju po podu” Skandal u najavi

Jelena Karleuša putem svog Instagram profila potkačila je svoje nekadašnje prijateljice Anu Nikolić i Daru Bubamaru, rekavši da svojim nastupima izazivaju zgražavanje i podsmeh kod publike, kao i da na pogrešan način pokušavaju da ožive svoje karijere.

U poslednje vreme su sve češće uvrede na Jelenin račun od strane njenih nekadašnjih estradnih drugarica, poput Ane Nikolić i Dare Bubamare, a Karleuša je sve vreme mudro ćutala.

 

Međutim, mala od skandala nije mogla da ostane nema na prozivke svojih koleginica, te se oglasila na svom Instagram profilu i tom prilikom priznala da joj je žao koleginica, a čak je navela i razloge zbog čega je to tako.

– U poslednje vreme sam pročitala toliko uvreda na moj račun od raznih “estradnih umetnica”, kako sebe nazivaju, da sam padala u iskušenje da reagujem… Ali onda, dok ih gledam kako drogirane falširaju i bauljaju po podu dok se publika smeje ili se ponižavaju svirajući frule zgražavajući publiku svojim pravim licem, “umom” i telom bez fotošopa… Ili po raznim negledanim rijalitijima oživljavaju propale karijere za malo parica noseci vunene kape i kineske implante za grudi ugrađene u d**eta – nešto mi bude žao – počela je Karleuša, pa dodala:

– Nemam želju da reagujem na te njihove uvrede, jer uz te tekstove uvek ide njihov i snimak ili slika i ja prosto ostanem bez teksta (Ova neverovatna milost i sažaljenje u meni su proizvod velikog umora zbog rada. Verujite, samo je privremeno stanje) – zaključila je Jelena Karleuša.

Podsetimo, Ana je potkačila Jelenu nazvavši je “estradnom privrednicom bez pokrića i rezultata”, dok je Dara osula paljbu po Karleuši zbog dokaza koje je ona iznela kako bi potvrdila da je Darina nova pesma “Koka roka” zapravo bila napisana za njen dugoiščekivani album.

Kurir.rs