Početna Showbiz Bolest Slavice Ćukteraš uzela maha: Pjevačica objavila da se povlači sa scene

Bolest Slavice Ćukteraš uzela maha: Pjevačica objavila da se povlači sa scene

Bolest Slavice Ćukteraš diktira novi tempo života i sve više joj pravi probleme.

Kada se Slavica Cukteras pojavila u Zvezdama Granda, sve je upućivalo na to da će biti jedna od najtraženijih pjevačica. Tako je i bilo, a onda se iznenada povukla sa scene i to zbog bolesti. Svojevremeno je priznala da se konstantno bori sa pritiskom anksioznosti zbog koje je čak nekoliko puta bila hospitalizovana.

Anksioznost je Slavici pravila u prošlosti velike probleme. Tokom dvije godine borbe s anksioznim stanjem pjevačica je odlazila kod kardiologa i nosila holter. Žalila se da osjeća kako će umrijeti od stresa, kako ne smije da izađe na ulicu, a kamoli na scenu a onda je kod psihologa dugotrajno i mukotrpno riješavala svoj problem.

Taman kad se izborila na scenu se vratila u velikom stilu, ali sad je opet objavila na Instagram nalogu da se od estrade mora oprostiti.

“Kao pevaču, najteže što može da se desi to je da mu se kaže NE SMEŠ DA PEVAŠ! A ni da pričaš u toku dana, govori tiho samo ako moraš, inhaliranje kortikosteroidim, adrenalinom, pantenolom i raznim sredstvima. Cigarete ni slučajno (ovde dobijam +10 kg za mesec dana sigurno). Iskreno, meni je ovo najteže palo večeras kada sam čula od ORL da imam zadebljanje na glasnim žicama i da moramo da radimo na oporavku uz veliku disciplinu. Malo je reći da sam tužna, jer mi se prvi put ovo dešava… I da se nastupi otkazuju sve do potpunog oporavka”, napisala je Slavica na Instagramu.

 

https://www.hellomagazin.rs/