Početna Showbiz Nikada nećete pogoditi kako se zove Aco Pejović! Pjevač otkrio detalje: Ni...

Nikada nećete pogoditi kako se zove Aco Pejović! Pjevač otkrio detalje: Ni prijatelji nisu znali…

Aco Pejović, jedan od najboljih vokala na domaćoj muzičkoj sceni, rado je viđen gost u zabavnim i muzičkim emisijama gdje u dobrom raspoloženju i uz pjesmu uvijek oduševi publiku kraj malih ekrana. Kako smo navikli da na gotovo svaku temu on bez zadrške govori, mnoge je iznenadilo kada je isplivala tajna Pejovića koju je rijetko ko znao.

– Aleksandar me niko ne zove, samo me je moja pokojna majka tako u životu zvala. Evo recimo moja sestra, najbolja prijateljica Vesna Milanović me je jutros baš zvala i rekla: ‘Je l’ moguće da se ti zoveš Aleksandar?’ Nije znala, a družimo se 20 godina – ispričao je Pejović, pa dodao:

– Mislim i mama me je Aleksandre zvala samo kada se naljuti – zaključio je pjevač.

Tajna Ace Pejovića za koju, prema njegovim riječima, nisu znali čak ni bliski prijatelji iznenadila je njegove brojne fanove iz prostog razloga što se oduvijek predstavljao kao Aco, te većina nije ni pretpostavila da je njegovo puno ime Aleksandar, što i jeste sasvim logično.

Inače, Aco je velike gubitke preživio tokom 2020. godine, preminula mu je majka o kojoj je u pomenutoj emisiji govorio, a zatim i dobar prijatelj.

– To je godina koja je apsolutno izbrisana iz mog sjećanja i trudiću se da je zaboravim za sva vremena. Gubitak, to znaju oni koji su gubili najdraže, kao što sam ja majku i jednog od najboljih drugova, to su stvari koje svakog od nas čekaju. Nažalost, to je sve sastavni dio života – rekao je Aco Pejović kojem je u aprilu prošle godine preminuo i otac.

ekskluziva.ba