Početna Rijaliti Anđela Đuričić ima zdravstveni problem: Zadrugarka mora hitno u bolnicu?

Anđela Đuričić ima zdravstveni problem: Zadrugarka mora hitno u bolnicu?

Ljubavnici Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić razgovarali su u pabu, kada je Slavnić pitao svoju dragu zašto su joj porasle grudi.

– Treba da dobiješ? – pitao je Zvezdan.

– Ma gdje, bre. Prošlo mi je prije 10 dana, više ne znam ni kad dobijam. Dobila sam poslije 15 dana, vjerovatno ću sad opet dobiti za koji dan. Što pitaš? Zbog grudi? – odgovorila mu je ona.

– Porasle su. Od čega? – opet je nastavio previše da pita zadrugar.

– Od s..sa – rekla je Anđela kao iz topa.

– Od s..sa, to si rekla? Mislio sam da je od hrane, ali dobro. Al’ si se opustila, nisam očekivao da ćeš da mi kažeš od s..sa – u čudu joj je poručio Slavnić.

Česti dobitak menstrualnog ciklusa može biti ozbiljan problem. Ukoliko se dogodi da dva puta u istom mjesecu dobijete ciklus potrebno je da se hitno javite vašem ginekologu.

Česte menstruacije kao posljedica hormonske neravnoteže

Moguće je da ranije krvarenje ili sitno krvarenje između dvije menstruacije bude samo jednokratna nepravilnost. Ipak, ako je ovo često savjet je da se konsultujemo sa stručnjakom. Preuranjena menstruacija može ukazivati na hormonski disbalans u lučenju estrogena, progesterona ili testosterona.

Sindrom policističnih jajnika čest je povod za neregularno krvarenje. Sindrom policističnih jajnika pogađa žene u reproduktivnom periodu i nekada može biti faktor rizika za nastanak dijabetesa tipa 2, visokog krvnog pritiska.

S obzirom da je stanje ovakvo, kako je Anđela otkrila, trebalo bi da je izvedu kod ljekara i ukažu pomoć.

Izvor: Espreso