Početna Rijaliti Zvezdan Slavnić šutnuo Anđelu zbog Maje Marinković: Orila se Zadruga od njenog...

Zvezdan Slavnić šutnuo Anđelu zbog Maje Marinković: Orila se Zadruga od njenog plača, prekršila pravilo, prijeti joj kazna

Zvezdan Slavnić raskinuo je sinoć sa Anđelom Đuričić zbog Maje Marinković, nakon čega se ona rasplakala i jadala Lepom Mići.

Zvezdan je rekao da je ostavio Anđelu zbog njenog bezobrazluka i toga što je iskoristila priliku kako bi Maji Marinković vratila za sve i poslala je u izolaciju.

– Kako si me sada izblamirao, to je moje mišljenje – rekla je Anđela.

– Ti se sada dereš, neću više da budem sa tobom i neću te više blamirati. Imaš otvorene ruke da blamiraš samu sebe, a ne mene. Pošto više ne vidim svrhu, tvoj bezobrazluk je otišao, ne znam. Uopšte te ne zanima moje stanje i moje mišljenje. Čudno je da ono što najviše voliš i da za ono što si se satima svađala sa ljudima, jer si zaboravila jer se Maja našla tu. Nisi ti zaboravila, nemam šta da pričam sa tobom, završili smo – rekao je Zvezdan Slavnić.

– Okej, okej – rekla je Anđela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jully Pandora (@jully_pandora3)

Nakon raskida Lepi Mića je došao kod Anđele kako bi pokušao da je smiri, ali i da sazna šta se dogodilo među njima.

– Stvarno ne znam. Pitaš me nešto na šta nemam odgovor trenutno. Ne mogu da verujem šta mi je čovek rekao iz čista mira. Samo mi je to rekao i izašao. Prvo me je napao zbog Maje pa mi je onda to rekao – govorila je Anđela Đuričić kroz suze i nastavila:

– Srećna sam sa njim u vezi, da nisam ne bih bila. Samo mi nije jasno šta je sad bilo. Je l’ tebi to bolesno? – upitala ga je ona.

– Meni je to od početka bolesno – rekao je Lepi Mića i pozvao je na sastanak.

– Neću doći na sastanak – rekla je ona, iako je dobro poznato da su sastanci u Zadruzi obavezni i ukoliko ih zadrugari preskoče slede kazne.

  pulsonline.rs